Mar 202017
 
Juvenils-SonSardina (2)

El segon gol de l’Sporting, marcat per Orfila.

 

Els Juvenils continuen sumant victòries i ja són quatre de consecutives, la seva darrera víctima va ser el cuer del grup el Son Sardina “B“.

El partit va ser un monòleg per part del nostre equip, la bona voluntat i el punt d’honor de l’equip visitant no varen poder evitar rebre la golejada, tres gols de Ramirez i un d’Orfilar abans d’arribar als trenta minuts, varen sentenciar el partit, els primers quaranta-cinc minuts varen acabar amb el resultat de 5-0.
Al cap de set minuts de la represa el jugador del Son Sardina Sempere, marcava l’únic gol del seu equip, Orifla, Ramirez i Prats, aquest al minut 60 varen establir el marcador definitiu de 8-1, l’Sporting continua segon del seu grup a cinc punts del líder i amb cinc punts d’avantatge sobre el tercer classificat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Martinez, Serra, Ferrer, Rabaza, Provenzal, Mateu, J. Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Servera.

CANVIS; Minut 46 entre Ribas per Ferrer i Mulet per Rossello, minut 55 Prats per Martinez, minut 65 Sanchez per Rabaza i minut 78 C. Sanchez per Ramirez.

SON SARDINA “B”; Petrov, Sempera, Canals, Gomez, Piña, Roca, Rodriguez, Font, Nogales, P.  Cañellas i Antelmo.

CANVIS; minut 50 Entre  J.Cañellas per Gomez, minut  60 Fuentes per P. Cañellas, minut 71 Palmer per Sempere.

GOLS; 1-0 minut 1 Ramirez, 2-0 minut 10 Orfila, 3-0 minut 25 Ramirez, 4-0 minut 29 Ramirez, 5-0 minut 40 Ramirez, 5-1 minut 47 Semperee, 6-1 minut 50 Orfila, 7-1 minut 55 Ramirez, 8-1 minut 60 Prats.

ÀRBITRA; Emilkar Dubier Suau Gual.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.