Feb 052017
 

Juvenils-Espanya (5)

Els Juvenils amb la seva victòria avui horabaixa dins Bunyola, s’han col·locat els segons de la classificació superant en dos punts a l’Espanya de Llucmajor.

La victòria contra el Bunyola, ha estat molt treballada, i de molt de mèrit, ja que el Bunyola només havia perdut un partit i empatat un altre dins casa seva, la resta els havia guanyat.

Els gols s’han torbat a arribar, i no ha estat fins al minut 35 quan Orfila ha inaugurat el marcador amb el 0-1, resultat amb el qual acabava la primera part.

Només comença, la segona part Ramirez, ha aconseguit el 0-2 per tretze minuts més tard el mateix Ramirez marcava el 0-3, que pareixia sentenciar el partit, però no ha estat així, ja que en el darrer quart d’hora l’equip local ha marcat dos gols un al minut 74 i l’altre obra al minut 83 obra d’un jugador nostre en pròpia porta, deixat un ajustat 2-3 que ha donat emoció als darrers minuts, al final victòria del nostre equip que assoleix la segona plaça de la taula.

BUNYOLA CLUB DE FUTBOL; Verdera. Asbhy, Quetglas, Riera, Gil, Castillo, Cañellas, Muñoz, Reus, Estarelles i Isern.

CANVIS; Minut 53 entre Ramon per Estarelles, minut 61 Creus per Muñoz, minut 62 Quetlgas per Castillo, minut 72 Pujol per Cañellas.

SPORTING SANT MARÇAL  (JUVENILS); Sanchez, Serra, Ferrer, Perello, Provenzal, Servera, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS; Minut 52 Rabaza per Servera, minut 66 Sanchez per Prats.

GOLS; 0-1 minut 35 Orfila, 0-2 minut 46 Ramirez, 0-3 minut 69 Ramirez, 1-3 minut 74 Pujol, 2-3 minut 83 Martinez en pròpia porta.

ÀRBITRA; Kelly Eguasa.

CAMP; Miquel Bestard (Bunyola).

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.