Nov 162016
 

juvenils-andratx-1

 

Els Juvenils, després de tres partits fora guanyar, varen tornar al camí de la victòria guanyant dins Son Sardina per 2-6.

Victòria brillant de l’Sporting dins Son Sardina, que els permet col·locar-se cinques de la classificació, l’inici del partit, no va ser molt bo per l’Sporting el primer atac de l’equip de Son Sardina, acabava amb el primer gol local, 1-0, no va ser fins al minut 26 que l’Sporting va aconseguir el gol de l’empat, i abans d’acabar els primers quaranta-cinc minuts, havia aconseguit marcat tres gols més, per establir l’1-4, quan els jugadors anaven al descans.

A la segona part el jugador del Son Sardina Antelmo, establia el 2-4, aquest gol va rebre una rapida resposta del nostre equip i Ramirez deu minuts més tard tornava a augmentar la diferència a favor de l’Sporting en tres gols, i al minut 80 Orfila establia el definitiu 2-6.

Del partit cal destacar els tres gols de Ramirez, que es col·loca a la segona posició de la taula de màxims golejadors del grup A de la segona regional, amb 11 gols.

FITXA DEL PARTIT.

SON SARDINA; Petrov, Canals, Gomez, Roca, Rodriguez, Font, Ramon, Pujol, Cañellas, Gomez i Palmer.

CANVIS; Minut 46 Entre Reviriego per Roca, Nogales per Pujol i Antelmo per Palmer, minut 60 Fuentes per Gomez i Martinez per Ramnon.

JUVENILS; Sanchez, Morey, Servera, Perello, Porvenzal, Mateu, Martinez, Rossello, Orfila, Rmirez iSanchez.

CANVIS; Minut 46 entre Rabaza per Sanchez, minut 60 Mulet per Mateu, minut 65 Rivbas per Morey i minut 75 Prats per Ramirez.

GOLS; 1-0 minut 1 Gomez, 1-0 miut 26 Orila, 1-2 nibut 33 Sanchez, 1-3 minut 35 Ramirez, 1-4 minut 43 Ramirez, 2-4 minut 55 Antelmo, 2-5 minut 65 Ramirez, 2-6 minut 80 Orfila.

ÀRBITRA; Emilkar Dubier Suau Gual, va ensenyar targeta groga al jugador del Son Sardina Gomez.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.