Oct 032016
 
juvenils-bunyola-8

El 3-1 marcat per Ramirez.

 

Primer partit dins Son Caulelles, i segon de la lliga, que va acabar amb la segona victòria consecutiva dels juvenils davant el Bunyola C. F., per 3-1.

Els dos equips havien guanyat els seus respectius partits de la primera jornada, i tots dos varen oferir un bon partit, que va agradar als aficionats, a pesar del resultat, va ser molt igualat, al minut dos l’Sporting va marcar el primer gol, obra de Ramirez, que també faria el definitiu 3-1, al minut 21 Castillo de cap va superar el nostre porter, establint l’1-1 provisional, cinc minuts més tard Orfila tornava a avençar a l’Sporting amb el 2-1, i a falt de vuit minuts per acabar la primera Ramirez marcava el seu segon gol i tercer de l’Sporting per establir el resultat definitiu de 3-1.

A la segona part, no hi va haver cap gol, amb aquest resultat l’Sporting ocupa la tercera plaça, empatat a sis punts, amb els dos primers, ja que els tres han sumat la totalitat de punts disputats fins ara.

FITXA DEL PARTIT.

juvenils-bunyola-3

JUVENILS; Martinez, Morey, Ferrer, Serra, Provenzal, Mateu, Mulet, J. Martinez, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS;Minut 57 Entre Sanchez per Mulet.

juvenils-bunyola-2

BUNYOLA CLUB DE FUTBOL; Verdera,  B.Quetglas, Riera, Ashby, Gil, Bibiloni, Castillo, Cañellas, Muñoz, Estarellas i Ramon.

CANVIS; Minut 46 Entre M. Quetglas per Estarellas, i Pujol per Ashby, minut 80 G. Quetglas per Cañellas i Mari per Ramon.

GOLS; 1-0 minut 2 Ramirez, 1-1 minut 21 Castillo, 2-1 minut 21 Orfila, 3-1 minut 37 Ramirez.

juvenils-bunyola-4

ÀRBITRA;Marcos Garcia Del Sol.

Resultats i classificació Juvenils segona regional grup A.