Oct 092017
 

Primera convocatòria dels Juvenils, amb el cos tècnic

 

Tercera jornada de lliga de segona regional dels Juvenils B, i tercera victòria consecutiva, aquest pic la víctima ha estat el Santa Catalina.

Els Juvenils B, juntament amb els Alevins A, han estat els dos equips del futbol base del nostre club que han aconseguit guanyar, els Juvenils B, varen guanyar dins el camp de Toni Tatxa per 2-4 al Santa Catalina, resultat que els permet continuar al capdavant de la classificació empatat a punts amb el Manacor.

La victòria no va gens fàcil, en el transcurs de la primera part, per dos cops sa va avençar l’Sporting, 0-1, 1-2, i per dos pics va veure com el Santa Catalina empatava el partit, el segon gol del Santa Catalina, el va marcar el jugador Jabega en pròpia porta, acabant els primers quaranta-cinc minuts amb el resultat d’empat 2-2.

A la segona part l’Sporting va ser superior a l’equip local i va aconseguir decantar el marcador a favor ser amb el 2-3 als tretze minuts de la represa, i tancar-lo amb el definitiu 2-4 en el minut 74.

FITXA DEL PARTIT.

SANTA CATALINA; Rivera, Bernabe, Salom, Alex Almodovar, Ramirez, Gonzalez, Pascual, Adrian Almodovar, Luja, Lopez i De La Calle.

CANVIS; Minut 36 entre Carreño per Luja, minut 46 Dameto per Pascual, Llado per Salom i  Millan per Gonzalez, minut 68Haile per Alex Almodovar.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Mateu, Martinez, Vaquer, Jabega, Crespi, Rivadulla, Rigo, Secano, Rhamir, El Gharmouli i Heredia.

CANVIS; Minut 46 entre Fiorito per Vaquer, minut 57 Leiva per Secano, minut 72 Gutierrez per Heredia, minut 78 Mesa per Rigo i minut 73 Cantallops per Shamir.

GOLS; 0-1 minut 9 Rigo, 1-1 minut 11 Gonzalez, 1-2 minut 20 Shamir, 2-2 minut 36 Jabega en pròpia porta, 2-3 minut 58 Shamir, 2-4 minut 74 Fiorito.

ÀRBITRA; Eduardo Cenarro Burrueco, va ensenyar targeta groga als jugadors del Santa Catalina,  Sabater i Bernabe i als jugadors de l’Sporting Shamir i Martinez.

CAMP; Toni Tatxa (Palma).

Resultats i classificació juvenils B segona regional.