Nov 202017
 

JuvenilsB-SanFrancisco (3)_opt

 

La visita a Son Sardina, dels juvenils B, va acabar amb una nova victòria del nostre equip que és la setena i dur sis partits consecutius puntuant.

Devuit minuts va necessitar l’Sporitng per posar-se amb una clara avantatge de dos gols, els dos aconseguits per El Garmouli, només en quatre minuts, entre el 14 i 1 el 18, abans d’acabar els primers quaranta-cinc minuts l’Sporting va marcar el seu tercer gols i amb el resultat de 0-3 va acabar la primera part.

Al cap de dos minuts de la represa, el Son Sardina, marcava el que seria el seu únic gol per posar un poc d’emoció al partit, el qual va acabar sentenciar amb el quart gol de l’Sporting al minut 69 per arredonir el definitiu 1-5 al minut 90.

L’Sporting continua a la tercera plaça de la classificació.

FITXA DEL PARTIT.

SON SARDINA “B”; Petrov, Estarellas, Ortega, Sacur, Justiniano, Gonzalez, Ruano, C. Rengifo, Martinez, Zammou i A. Rengifo.

CANVIS; Minut 63 Entre Pincay per Estarellas i al minut 80 Gongora per Ruano.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Mateu, Martinez, Llompart, Jabega, Cantallops, Sanchez, Rigo,. Leiva, Shamir, El Gharmouli i Heredia.

CANVIS; Minut 1 Entre Secano per Mateu, minut 46 Mesa per Rigo, minut 63 Errrea per Cantallops,. minut 75 Escudero per Llompart i  Cifre per Heredia-

GOLS; 0-1 minut 14 El Gharmouli, 0-2 minut 28 El Gharmouli, 0-3 minut 32 Shamir, 1-3 minut 47 Sacur, 1-4 minut 69 Heredia, 1-5 minut 90 Mesa.

ÀRBITRA;  Eduardo Cenarro Burrueco, va ensenyar targeta groga als jugadors del Son Sardina C.Rengifo i A. Rengifo i als jugadors de l’Sporting Sanchez i Leiva.

Resultats i classificació juvenils B segona regional.