Oct 122017
 

JuvenilsB-SanFrancisco (3)_opt

La sortida que tenien els Juvenils A, no era gens fàcil, havien de jugar contra el líder del seu grup el Penya Arrabal “C”, que va guanyar per 2-0.

Ha estat la vuitena victòria consecutiva de l’equip local i la tercera derrota consecutiva del nostre equip, molt aviat la Penya Arrabal, s’ha avençat en el marcador, al minut 15 Di Pieto, posava l’1-0 en el marcador resultat amb el qual ha acabat la primera part.

La segona part, dat la mínima avantatge de l’equip local ha estat molt emocionant, mentre que la Penya Arrabal cercava el seu segon que li donàs seguretat l’Sporting cercava l’empat, en el minut 89 s’ha tancat el partit quan Villalonga ha aconseguit el segon gol de la Penya i posava el definitiu 2-0 en el marcador.

FITXA DEL PARTIT.

PENYA ARRABAL “C”; Ferragut, Cozar, Hernando, Fernandez, Noguera, Villalonga, Campoy, Di Pietro, Medrano, Muñoz i Llompart.

CANVIS;  Minut 55 Entre Jones per Campoy, minut 57 Martinez per Llompat, minut 59 Lobato per Di Pietro minut 63 Alacraz per Medrano

SPORTING SANT MARÇAL; Sempere, Perello, Ferrer, Provenzal, Serra, Mateu, Orfila, Ramirez, Riera, Rabaza i Rossello.

CANVIS; Minut 40 Entre A. Sanchez per Rabaza, minut  57 D.Sanchez per Mateu, minut 67 Cirer per Ferrer, minut 85 Morey per Orfila, minut 85 Mulet per Serra.

GOLS; 1-0 minut 15 Di Pietro, 2-0 minut 89 Villalonga.

ÀRBITRA; Luis Miguel Diaz Soto, ha ensenyat targeta groga al jugadorde la Penya Arrabal, Di Pietro. .

CAMP; Toni Tatxa (Palma)

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A