Set 112017
 
José M. Ramirez

Ramirez, autor dels quatre gols.

Els juvenils A, han aconseguit el liderat del grup A de la primera regional, després de remuntar un marcador en contra de 0-2.

Quatre gols en els darrers vint minuts de Ramirez, varen donar la victòria i els tres punts, que col·loquen líders, empatats a punts amb el Penya Arrabal “C” i Esporles al capdavant de la classificació.

La visita de l’Andratx, que encara no havia jugat cap partit, va ser més difícil del previst, l’equip d’Andratx, es va avençar amb un perillós 0-2, el primer gol marcat al minut 28, i amb aquest resultat de 0-1 acabava la primera part.

Als quatre minuts de la represa novament l’Andratx marcava posant un 0-2, que els aficionats no esperaven, i posava molt costa amunt el partit.

La reacció de l’Sporting no va arribar fins al minut 70 quan Ramirez, aconseguia l’1-2 i donava esperances de remuntada, i així va ser, tres gols consecutius de Ramirez, entre els minuts 73 i 80 varen establir el 4-2, deu minuts varen ser suficients per remuntar un molt difícil partit.

Cal destacar l’esportivitat dels dos equips l’àrbitra no va haver d’ensenyar cap argeta.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL;  Sempere, Perello, Provenzal, Cirer, Serra, Mulet, Orfila, Ramriez, Riera, A.Sanchez i D.Sanchez.

CANVIS: Minut 46 Mateu per Sempere i minut 52 Servera per Mulet i  Morey per Cirer.

ANDRATX; Garcia, Pradera, Guerrero, Escamilla, Games, Gelabert,  Fresquet, Escolar, Romero, Vergara i Calafell.

CANVIS;  Minut 55 Marroig per Escamillo, minut 65 Martinez per Romero i Minut 68 font per Fradera.

GOLS; 0-1 minut 28 Vergara, 0-2 minut 49 Vergara, 1-2 minut 70 Ramirez, 2-2 minut 73 Ramirez, 3-2 minut 75 Ramirez, 4-2 minut 80 Ramirez.

ÀRBITRA;  Santos Arenas Cuestas.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A.