Abr 292013
 

jugada del partit contra el Soledat At.

L’equip dels juvenils “A”, son els nous líders de la seva categoria, desprès de la derrota de la U.E.Pla de na Tesa, amb dos punts D’avantatge sobre el segon.

Per la seva part els juvenils “B”, que només varen poder empatar dins Son Caulelles, es veuen desplaçats la tercera posició de la taula classificatòria, a dos punts del lider el S’Horta.

Els juvenils “A”, es varen imposar per 4-3 al Montuïri, aconseguit una nova victòria, que afegida a la derrota de l’U.E. Pla de na Tesa, els permet encapçalar la classificació de la primera divisió juvenils grup “A”.

El nostre equip va jugar amb; Rubio, Martinez, Carbajo (Socias), Ferrer (Berardo), Serra, Parisi, Gonzalez, Palacios (Galindo), Fuster, Darder (Fullana) i Lozano (Prieto).

Els quatre gols del nostre club foren marcats per, Gonzalez 1-1 minut 36, Ferrer 2-1 minut 39, Lozano 3-1 minut 43 i Fuster 4-1 minut 47.

Varen veure la tarja groga, Palacios i Carbajo.

Els juvenils “B”,que militen a al segona divisió grup “B” només varen poder empatar dins Son Caulelles contra el Soledat At. 3-3. Amb aquest resultat es veuen superats pel S’Horta i el Montaura, quedant a la tercera posició a dos punts del S’Horta i a un del Montaura.

I aquesta es l’alineació del nostre club; Galan,Marina, Palmer, Pons (Vilanova), Mañas, Santana (Reales), Llabres (Acosta), Solivellas, Morey, Garcia (Cortes) i Brown (Borja Reales).

Els gols foren marcats per, 1-1 Morey minut 57, 2-2 Marina mintu 70, 3-2 Mañas minut 72.

Resultats i Classificació juvenils “A” Primera Divisió.

Resultats i Classificació juvenils “B” segona divisió.