Set 032017
 

juvenilsA-LaSalleB (3)

 

Els juvenils A de primera regional, varen aconseguir la victòria contra el Platges de Calvià per 2-3, en el partit jugat, ahir, horabaixa.

Amb aquesta victòria el nostre representant continua invicte i es manté en els primers llocs de la classificació amb sis punts.

En una gran primera part l’Sporting pràcticament va decidir el partit, tres gols, va aconseguir en aquests primers 45 minuts, al minut vint-i-sis el marcador ja reflectia un clar 0-2, que acaba d’arredonir en Ramirez al minut 32 per establir el 0-3, amb el qual acabaria la primera part.

La segona part va ser més disputada i va posar en perill la victòria, l’equip local només en quatre minuts aconseguir acurçar el marcador en dos gols aconseguits en el minut 56 i 60, a partir d’aquí l’encontre va entrar en una altra dinàmica l’Sporting cercant el quart gol i el Platges intentar, almenys, igualar per arribar als noranta minuts amb la victòria mínima però tres punts valuosos pels nostres colors.

FITXA DEL PARTIT.

PLATGES DE CALVIÀ; Sanchez, De La Torre, Balliu, Fernandez, Caswell, Gutierrez, Reina, Carrasco, Rodriguez, Zarzuelo i Pastor

CANVIS; minut 46 entre Mayol per Fernandez i Reimerdes per Reina, minut 57 Burgos per Caswell,  minut 62 Contreras per Pastor i minut 76 Fraile per Carrasco.

SPORTING SANT MARÇAL; Sempere, Perello, Provenzal, Cirer, Serra, Orfila, Ramirez. Riera, A. Sanchez, D. Sanchez i Rossello.

CANVIS; minut 52  entre Rabaza per A. Samchez,  minut 83 Servera per D. Sanchez i minut 89 Mulet per Ramirez.

GOLS; 0-1 minut 7 Orfila, 0-2 minut 26 Ramirez, 0-3 minut 32 Ramirez, 1-3 minut 56 Reimerdes, 2-3 minut 60 Mayol.

ÀRBITRA;  Juan Manuel Albiol Gonzalez, va ensenyar targeta groga al jugador del Platges Mayol i al jugador de l’Sporting  Serra.

CAMP; Municipal de Magalluf.

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A.