abr 092019
 

JuvenilsA-SonSardina (1)

Una nova derrota dels Juvenils A, dins Son Caulelles, el segon classificat es va imposar per un clar 2-6.

Bona primera part dels juvenils A, que varen aguantar les envestides del Felanitx, que només ha perdut un partit en tota la temporada, el qual va marcar el seu primer gol al minut 11 de la primera part, acabant amb aquest resultat esperançador els primers quaranta-cinc minuts.

Només comença la segona part, el Felanitx marcava el seu segon gol per establir el 0-2, al minut 55 l’Sporting va aconseguir l’1-2 i mantenia esperances, d’almenys empatar, la superioritat de l’equip visitant es va imposar i només en quatre minuts del 69 al 73 establia un clar 1-4, els tres darrers minuts varen ser de bogeria, en el minut 87 tornava a marcar el Felanitx l’1-5, en el 89 era l’Sporting qui marcava el seu segon gol, i només treure del mig, novament el Felanitx, aconseguia el seu sisé gol per establir el resultat final de 2-6.

Amb aquest resultat el nostres juvenils confirmen el descens de categoria, a la manca de cinc partits, que només pot sumar 24 punts guanyant tots els partits i que el Santa Catalina Atlètic, que marca els descensmalgrat els de perdi, quedarien empatats a punts però el gol avarat-ge es favorable a l’equip de Ciutat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL;  Campins, Rivadulla, Martinez, Contreras, Riera, Gutiererz, Priori, Moll, Sanchez, Rossello i Jabega.

CANVIS; Minut 52 entre Deya per Riera, minut 53 Crespi per Gutierrez, minut 72 Vaquer per  Priori, minut 74 Puerto per Rivadulla.+

FELANITX; Gallardon, Sitges, Ramirez,. Mut, Muñoz, Pardo, Gomis, Rodriguez, Mari, Fiol i Peña

CANVIS; Minut 28 entre Venegas per Peña, minut 74 Dali per Fiol, minut 78 El Yaakoubi per Venegas, minut 79 Suarez per Pardo, minut 83 Mas per Mari.

GOLS; 0-1 minut 11 Fiol, 0-2 minut 46 Pardo, 1-2 minut 55 Rossello, 1-3 minut 69 Mut, 1-4 minut 73 Venegas, 1-5 minut 87 Gomis, 2-5 miut 89  Deya, 2-6 minut 89 El Yaakoubi.

ÀRBITRA; Alejandro Martinez Grimaldo, va ensenyar targeta groga als jugadors del Felanitx, Venegas i Gomis.

Resultats i classificació juvenils preferent grup A.