mar 042019
 

Infantils-Racingandrats (2)

Victòria dels infantils dins El Secar de la Real per 3-6, davant La Union “B“, resultat que els permet consolidar sé a la vuitena posició.

Ningú s’esperava que a deu minuts del final del partit el resultat fos d’empat 3-3, després de que als nou minuts de la primera part l’Sporting ja dominés el marcador amb un clar 0-2, i que al fina de la primera continuava l’avantatge de dos gols a favor de l’Sportig 1-3.

El partit es va complicar al final, al minut 55 La Union “B” marcava el 2-3, i quatre minuts més tard un gol en pròpia porta de l’Sporting col·locava el 3-3 en el marcador quan restaven tretze minuts pel final, tornava a començar el partit, va reaccionar l’Sporting i entre els minuts 60 i 65, marcava dos gols que tornava a posar per davant a l’Sporting en dos gols de diferència, a la manca d’un minut l’Sporting va aconseguir el definitiu 3-6.

FITXA DEL PARTIT.

LA UNION “B”; Teran, Barcelo, Barrera, Martinez, Arigues, Peña, Ruiz, Campillo, Petcu, Sastre i Terrasa.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Bosch, Saldivar, Abdelouahab.

SPORTING SANT MARÇAL; Riera, Van Geerke, Inserte, Rossello, Sureda, Pacheco, Bauza, CreusM uñoz, Gil , Russo.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Morales, Scarpa, Porras, Ferrutxe i Ripoll.

GOLS; 0-1 minut 6 Russo, 0-2 minut 9 Bauza, 1-2 minut 30 Abdelouahab, 1-3 minut 35 Bauza, 2-3 minut 55 Ruiz, 3-3 minut 59 Van Geerke en pròrpia porta, 3-4  minut 60 Russo, 3-5 minut 65 Pachceco, 3-6 minut 71 Bauza.

ÀRBITRA; Joan Miquel Reus Porras, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Inserte, Porrras i Creus.

Resultats i classificació Infantils