Set 242017
 
El primer gol de Perotti

El primer gol de Perotti

La visita a Son Caulelles del Alcúdia “B”, va acabar amb la victòria del nostres colors per 7-0.

Primer partit de lliga dels Infantils B, i primera victòria, que a més permet a l’Sporting encapçalar la classificació per la diferència de gols.

InfantilsB-Alcúdia (3)

Una de les ocasions de l’Sporting a la primera part

El desenvolupament de la primera part no pareixia que el final fos una victòria tan clara, l’Sporting va tenir ocasions de marcar abans d’aconseguir el seu primer gol, el qual va ser magnífic una vaselina de Perotti, dins l’àrea un poc abans del punt de penal va superar el porter i un defensa visitant, establir l’1-0, resultat amb el qual varen acabar els primers trenta-cinc minuts.

A la segona part, l’Sporting va sentenciar el partit només amb onze minuts entre el 44 i el 55 aconseguit res gols més, que posava en el marcador un clar 4-0, que es va veure augmentada entre els minuts 61 i 68 amb tres gols més.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC A; Bujosa, Selles, Fernandez, Ramis, Mari, Ortega, Serra, Vazquez, Palmer, Perotti i Ortega.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Bestard, A. Chacon, H. Chacon i Piza.

ALCÙDIA “B”; Zarvsan, Inglada, Fiol, Pastor, Nieto, Alicia, Junco, Poggio, El Hammouti, Cifre i Coto.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Viver, Garcia, Maadouri i Gomez.

GOLS; 1-0 minut 25 Perotti, 2-0 minut 44 Vazquez, 3-0 minut 50 Vazquez de penal, 4-0 minut 55 Perotti, 5-0 minut 61 A.Chacon, 6-0 minut 62 Vazquez, 7-0 minut 68 Ortega.

ÀRBITRA; Andres Cadiz Garcia.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació infantils B grup B