Nov 202017
 

InfantilsB-Alcúdia (1)_opt

 

Victòria dels infantils B dins el camp del Molinar, contra el Rotlet Molinar per 0-6, que els permet sumar els seus partits per victòries.

Continua la seva trajectòria victoriosa dels infantils B, set partits jugats i set de guanyat, amb un bagatge impressionant de quaranta-set gols a favor i un en contra, el que els permet encapçalat el seu grup.

La visita al Rotlet Molinar, va significar la setena victòria consecutiva, a pesar del resultat final no va ser fins als finals de la primera part quan l’Sporting va poder rompre la igualtat en el marcador, concretament al minut 28 que Vazquez va aconseguir el 0-1, sis minuts més tard Ortega feia el segon de l’Sporitng, acabant la primera part amb el resultat de 0-2.
El partit amb aquest resultat estava ben encaminat cap als nostres colors, al minut 46 Piza aconseguia el 0-3, i la festa va ser durant els minuts 54 i 59 quan l’Sporting va aconseguir tres gols amb aquests cinc minuts per deixar el definitiu 0-6.

FITXA DEL PARTIT.

ROTLET MOLINAR;  Pons, Vicens, Irene, Cruz, Garau, Suarez, Moreno, Hernandez, Rodriguez, Bauza i Cano.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Marquez, Fernandez, Coll i Belfaquih.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”; Bestard, Ramis, Mari, Ortega, Serra. Vazquez, Palmer Perotti,  Ortega, Selles, Guasp.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Bujosa, Chacon, Fernandez, H.Chacon i Piza.

GOLS; 0-1 Vazquez minut 28, 0-2 Ortega minut 34, 0-3 Piza minut 46, 0-4 Vazquez minut 54, 0-5  Ortega minut 55, 0-6 Selles minut 59.

ÀRBITRA; Marc Prats Miro, va ensenyar targeta groga als jugadors del Rotlet Molinar, Belfaquih i Cano i de l’Sporting Perotti.

CAMP; Municipal d’Es Molinar.

Resultats i classificació infantils B segona regional grup B.