Jun 072015
 

infantilsb-Santamonica (4)

 

L’equip dels infantils “B”, fou eliminat, a la tanda de penals,  de la fase final del campionat de Mallorca, pel Es Jonquet Penya Arrabal, campió del grup E.

El partit es va posar de cara, pel nostre equip, amb una primera part que s’assemblava, que seria l’Sporting el que guanyaria l’eliminatori, ja que va aconseguir posar-se amb una avantatja de 3-0. Aconseguint tres gols al potent rival que duia una mitja de 0,5 gols encaixats per partit. Amb aquest resultat de 3-0 va acabar la primera part.

A la segona l’equip de Ciutat, en els cinc primers minuts va aconseguir els tres gols per empatar el partit, que al final es decidiria la tanda de penals.
Essent aquesta desfavorable pel nostre equip, ja que Es Jonquet va marcar 4 penals i l’Sporting dos, quedant eliminat el nostre representant.

Alineacions:

Sporting;Errea, Llomaprt, Cantallops (Vaquer), Martinez, Torrens, Sanchez Cortes (Cirer), Fiorito, Garcia,Vazquez (Sanchez Ferrer), Kretschmer, Ferandez y Reynes.
Es Jonquet Penya Arrabal; Suau, Puerto, El Mansouri, Genovard, Izquierdo (Amengual), Yordanov, Nuñez, Mir (Bonet), Guerrero, Salmeron, Ribera (Ribera).

Elmarcador; 1-0 minut 12 Garcia, 2-0 minut 21 Sanchez Cortez, 3-0 minut 30 Fernandez, 3-1 minut 40 Salmeron, 3-2 minut 42 Genovard, 3-3 minut 45 Genovard.

L’àrbit, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Sanchez Cortes, Cantallops i Reynes i al jugador d’Es Jonquet Penya Arrabal Nuñez.