Nov 102014
 

InfantilA-RºPenyaarrabal (3)

Els infantils “B”, després de la seva victòria, continuen encapçalant la classificació, els infantils “A”, varen perdre dins el Seminari, i el de F-7, varen empatar dins Son Caulelles.

Els infantils “A” de Preferent, foren derrotats pel Col·legi Sant Pere, per 3-1, i continuen amb la quinzena posició en tres punts.

L’alineació inicial de l’Sporting fou; Silva, Delgado, Ramon, Serra, Garcia, De Benito, Herreros, Gutierrez, Espinola, Casasayas i Martorell.

Durant el partit es feren els següents canvis, al minut 36 entra Pardoe per Gutierres, al minut 45, surten Delgado, Serra i Herreros i entren Font, Escoda i Silva, al minut 69 entre Vaquer i surt Herreros.

La primera part, va acabar amb el resultat d’empat 1-1, gols marcats per Iddriss al minut 30 i empatar per l’Sporting en Casasayas al minut 32. A la segona part l’equip local va marcar dos gols, al minut 47 el 2-1 obra de Moreno i al minut 65 el definitiu 3-1 marcat per Muñoz.

InfantilsB-Pollençaport (3)
Els infantils “B”, que juguen a la segona regional, grup “F”, es varen imposar dins el camp del C.I.D.E., al At. Cide, per 1-5, i continuen encapçalant la classificació, sense haver cedit ni un sol punt, set partits jugats, set de guanyats.

Varen jugar per l’Sporting: Errea, Llompart, Cirer, Jose Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Krestchmer, Fernandez, Vazquez i Cantallops.

Aquest foren els canvis, minut 36 Reynes per Sanchez, i al minut 63 Mari per Cirer.

La primera part, ja va acabar amb la victòria del nostre equip per 0-4, varen marcar els gols, amb un hact Trick de Vazquez, als minuts 23, 31 i 35, el 0-2 el marcar Fernandez al minut 27.

A la segona part al minut 46 Moreno marcar l-1-4 i al minut 60 Fernandez marcr el seu segon gol, el definitiu 1-4.

Per part de l’Sporting veren la targeta groga, Errrea, Vazquez i Fernandez.

Infantilsf7-SonXimelis (2)
Els infantils F-7, també van líders del seu grup, malgrat empatar, 3-3, dins Son Caulelles, amb C.C. Santa Catalina, que anava el tercer, la derrota del Santa Monica, ha propiciat que el nostre equip recuperés el lideratge del grup, amb un punt d’avantatge, sobre el segon.

Varen jugar per l’Sporting; Campins, Montiel, Martorell, Martinez, Lillo, Ceballos, Hidalgo, Riera, Cayetano, Blanes, Nuñez i Martinez.

L’equip visitant es va avençar per dues vegades, 0-2 al minut 33 i 1-3 al minut 46, però la reacció dels nostres jugadors, varen aconseguir empatar el partit. Destacar el hack tric del nostre jugador Ceballos i també del visitant Galindo.

Així va anar el marcador, 0-1 minut 27 Galindo, 0-2 minut 33 Galindo, 1-2 minut 40 Ceballos, 1-3 minut 46 Galindo, 2-3 minut 50 Ceballos, 3-3 minut 62 Ceballos.

Resultats i classificació Infantils “A” Preferent grup B.

Resultats i classificació Infantils “B” segona regional grup “F”.

Resultats i classificació Infantils F-7 grup “B”.