Feb 012017
 
InfanaitlsA-SonSasrdina (5)

El tercer gol de l’Sporting

 

Després de la victòria del passat dissabte, dins Son Caulelles, contra el Son Sardina, per 6-4, els infantils passen de la vuitena posició a la sisena del grup D de la segona regional.

El partit va ser molt entre tengut i ple de gols, que donaven avantatge a un equip o l’altre, en el minut 3 i el set es varen marcar quatre gols, 2-2, poc abans d’acabar la primera part el Son Sardina, va aconseguir el 2-3 per empatar un minut més tard l’Sporting 3-3, resultat amb el qual acabava la primera part.
Just començar la segona part, l’Sporting marcava el 4-3, incrementar el seu avantatge quan va aconseguir el 5-3, l’equip de Son Sardina, no es va rendir i encara va posar un preocupant 5-4, en el marcador i a tres minuts del final l’Sporting marcava el seu sisè gol que donava la tranquil·litat i els tres punts al nostre equip.

El Son Sardina va jugar amb deu jugadors a partir del minut 60 per expulsió del seu jugador Comendador per doble targeta groga.

FITXA DEL PARTIT.

INFANTILS A; Oncala, Riera, Bieinisowiisch, Roibal, Bauza, Coleto, Adelantado, Bouza, Fernandez, Tejada i Serra.

RESERVES; Molinet, Llado, Villafuerte, Ramirez i Abad.

SON SARDINA; Perello, Capo, Mestre, Delgado Balle, Ferrer, Maria, Peñarrubias, Maertret, Tramullas i Martorell.

RESERVES; Natalia, Comendador, Gonzalez, Sofia i Perez.

GOLS; 1-0 minut 3 Coleto, 1-1 minut 4  Roibal en pròpia porta, 2-1 minut 6 Coleto, 2-2 minut 7 Martorell, 2-3 minut 34 Gonzalez, 3-3 minut 35 Adelantado,, 4-3 minut 37 Ramirez, 5-3 minut 46 Bauza, 5-4 minut 66 Martorell 6-4 minut 69 Adelantado.

ÀRBITRA; Luis Antonio Ortiz Lopez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Bauza i al jugador del Son Sardina Comendador, aquest va veure la targeta vermell al minut 60, quan va veure la segona groga.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació infantils A segona regional grup D.