Des 152014
 

InfantilsA-At.Balears

L’equip dels infantils “A” de Primera Regional, varen rebre dissabte horabaixa, l’At. de Balears, equip que es va imposar per 0-2.

El nostre equip, va aguantar molt bé el partit, la primera part va acabar amb el resultat de 0-0, i fou als minuts finals del partit quan es marcaran els gols que donaven la victòria a l’equip visitant.

Alineació de l’Sporting; Rodriguez, Serra, Delgado, Casas, Ramon, Garcia, De Benito, Escoda, Casasayas i Martorell.

L’Sporting va fer els següents canvis, al minut 11 Pardoe per Escoda, al minut 36 Herreros per Serra i al minut 53 Daniel Serra per Casas.

Alineació de l’At, Balears; Ibañez, Ravell, Hidalgo, Taribo, Comas, Campins, Ramis, Uchal, J Muñoz, Verdera i Albacete.

Aquest foren els canvis de l’At. Balears, al minut 40 Moya per Verdera, i Liebanas per J. Muñoz, E. Muñoz per Albacete i Pallicer per Taribo.

Gols; 0-1 minut 56 Moya 0-2 minut 57 Ramis.
InfantilB-AtMarratxi (5)

Els infantils “B”, varen cedir els primers punts de la temporada i varen rompre la ratxa de deu partits guanyats consecutivament.

Varen empatar, 3-3, dins Son Caulelles, contra l’At. Marratxí, un partit molt disputat i que els espectadors que varen acudir varen poder gaudir d’un bon espectacle. La primera part va acabar amb empat 2-2, malgrat aquest resultat el nostre equip continua líder del grup F de la segona regional.

L’alineació de l’Sporting fou; Villegas, Martinez, Cirer, Jose Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Vazquez, Kretschmer, Fernandez y Reynes.

Els canvis foren minut 36 Errea per Villegas i al minut 46 Llompart per Cirer.

Alineació de l’At. Marratxí; Lorenzao, Real, Bonnin, Espinosa, Quetglas, Tugores, Hurtado, Martin, Perea, Perez i Exposito.

L’At. Marratxí només va fer un canvi al minut 48 Marquez per Hurtado.

Gols: 0-1 minut 8 Exposito, 1-1 minut 12 Garcia de penal, 2-1 minut 28 Vazquez, 2-2 minut 31 Quetglas, 3-2 minut 36 Vazquez i el 3-3 definitiu al minut 38 Exposito.

Veren la targeta groga per part de l’Sporting, en Garcia i per part de l’At. Marratxí , Espinosa i Perea.

Els infantils de futbol-7, varen perdre dissabte dins Sa Cabana, per 2-0, contra el Recreatiu Marratxí, i ara ocupen la cinquena plaça.

Els convocats de l’Sporting per jugar el partit foren; Campins, Blanes, Martinez, Lillo, Ceballos, Hidalgo, Berenguer, Riera, Cayetano, Montiel, Nuñez i Martinez.

El Recreatiu Marratxí, va fer jugar els següents jugadors; Colom, Gester, Salas, Serra, Leiva, Contesti, Pulido, Fernandez, Mas O. Lopez, J. Lopez i Castillo.

Gols: 1-0 minut 32 Mas, 2-0 minut 68 Pulido de penal.

L’arbitr, va ensenyar targeta groga al jugador del Recreatiu Marratxí Pulido i Hidalgo de l’Sporting.

 

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.

Resultats i classificació infantils F-7 grup B.