Nov 072014
 

InfantilA-RºPenyaarrabal (2)

Demà dissabte, dins Son Caulelles, juguen els Infantils F-7, els infantils “A” i “B”, juguen diumenge i els dos com a visitants.

Els infantils “A” de Preferent, juguen a Palma, contra el Colegi Sant Pere, dins el Seminari, el partit començarà a les deu del matí, i serà dirigir per Alfonso Carballall Vales, l’equip de Ciutat, ocupa la sisena plaça, amb nou punts i només ha perdut un partit dels sis jugats.
InfantilsB-Pollençaport

Els infantils “B”, també juguen a fora, diumenge, concretament dins, el C.I.D.E., per jugar contra el At.Cide, tercer classificat, el partit començarà a les dotze del migdia, i serà dirigit per Bartolome Rico Moreno, el nostre equip vol mantenir l’actual situació de comptar els partits per victòries i continuat encapçalant la classificació.
Els infantils F-7, són els únics que juguen demà dissabte, dins Son Caulelles, contra el C.C. Santa Catalina, cap dels dos han perdut cap partit i està en joc la segona plaça, ja que una victòria de l’equip visitant, avançaria al nostre representant, i una victòria dels nostres colors, ens permetria, continua al capdavant de la classificació.