Abr 222015
 

InfantilsA-Alcudia (5)

 

Els infantils “A” de Primera Regional, grup “B”, han perdut els dos partits jugats aquesta setmana, ahir contra l’Arenal, encontre que corresponia a la jornada 19 i diumenge el partit de la jornada 26, contra el C.I.D.E.

Els infantils “B” varen guanyar dins Son Caulelles, i els de F-7 varen perdre, dins Son Caulelles.

Ahir, els infantils “A” varen perdre contra un rival directe, l’Arenal, en el partit ajornat amb motiu de la vaga, el resultat final fou de 3-1 a favor de l’equip de Llucmajor, amb aquest resultat la salvació ja es trobà a quatre punts, quan només resten quatre jornades. L’equip local, va acabar amb deu jugadors per expulsió per doble amonestació de Gonzalez al minut 62.

L’Sporting va presentar la següent alineació; Rodriguez, Fiorito, M. Serra (P Garcia), Delgado (De Benito), Casas, Ramon, Escoda (Gutierrez), F. Garcia, D. Serra (Herreros), Casasayas i Martorell.

Alineació S’Arenal; Cabrera, Sanchez, Mitrovski, Hernandez, Gonzalez, Lopez (Martinez), Jimenez (Servera), A. Perez (Mason), Ferreira, C. Perez i Motta (Chaparro).

El marcador; 0-1 D. Serra minut 1, 1-1 Mitrovski de penal minut 28, 2-1 A. Perez minut 38, 3-1 Hernandez minut 53.

L’àrbitre va ensenyar targetes grogues als jugadors de l’Sporting Rodriguez, Garcia i Ramón, per part de l’Arenal la varen veure en Gonzalez, dues i en Masson.
InfantilsA-Constància (4)

 

La visita el passat dissabte del C.I.D.e, segon classificat del grup “B” de Primera Regional, per jugar contra els infantils “A”, va acabar amb una nova derrota dels nostres representants, per 2-3, la primera part va acabar amb el resultat de 0-2, l’Sporting va aconseguir empatar el partit, però al minut 53 el C.I.D.E., tornava a marcar i sena duia els tres punts.

Alineació de l’Sporting; Rodriguez, Vazquez (Escoda), M. Serra (D. Serra) , Delgado (De Benito), Casas, Ramon, Gutierrez, Herreros, Fernandez, Casasayas i Martorell.

Alineació del C.I.D.E.; Coll (Garcia), Olivas, Barcelo (Paramio), Serra, Moya, Francia, Bibiloni, Alarcon (Sierra), Florit (Gutierrez), Lima i Balaguer.

Gols; 0-1 Balaguer minut 14, 0-2 Lima minut 24, 1-2 Ramon minut 40, 2-2 D. Serraq minut 50, 2-3 Bibiloni minut 54.
InfantilsB-Esraval (2)

 

Els infantils “B“, de segona regional grup F, varen guanyar per 10-1 al Santanyí, i continuen comandant la classificació en quatre punts d’avantatge sobre el segon.

L’Sporting va alinear a; Villegas (Errea), Llompart, Cantallops (Jordi Sanchez), Jose Sanchez, Fiorito (Mari), Garcia, Vazques (Martinez), Kretschmer, Fernandez, Vaquer i Reynes.

Alineació del Santanyi; Camps (Gari), Vela, Medina (J. Vidal), Porras, Jimenez, Mellado, Panza, Vicens (Klee), Ruiz, A. Vidal i Haddouti.

Els deu gols, foren, marcats per Vazquez (5), Fernandez (3), Vaquer i Garcia, els gols del Santanyi el va marcar en Mellado.
InfanitlsF-7-SantJordi (3)

 

Els infantils de futbol set, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Recreatiu Marratxí, malgrat tot, i la derrota continuen a la quarta plaça, però ara amenaçats pel Santa Monica, que té dos partits menys.

Alineació de l’Sporting; Campins, Montiel, Martorell, Lillo, Ceballos, Hidalgo, Berenguer, Riera i Martinez.

Alineació del Recreatiu Marratxí; Fernandez, Salas, Lopez, Serra, Castillo, Pulido, Ferragut, Colom, Hervas, Ruiz, Leiva i Contesti.

Gols; 1-0 Ceballos minut 13, 1-1 Ruiz minut 35, 2-1 Ceballos minut 52, 2-2 Pulido minut 54, 2-3 Lopez minut 56

Resultats i classificació Infantils “A” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació Infantils segona divisió grup F

Resultats i classificació Infantils F-7 grup B.