Set 262016
 

infantilsb-esporles-7

 

Els infantils A, varen començar la lliga, amb una victòria dins Son Sardina, per 2-4, després de remuntar un 2-0 en contra.

Al cap de 28 minuts de la primera part, el Son Sardina, guanyava per 2-0, gols aconseguits al minut 14 i 28, al minut 33 Tejada va reduir les diferències per part de l’Sporting, establint el 2-1, amb el qual acabaria la primera part.

Al cap de cinc minuts de la represa, Roibal empatava el partit, i tres minuts més tard era Coleto, que posava per davant en el marcador a l’Sporting, i al minut 59 Bauza, tornava a augmentar el marcador a favor de l’Sporting, establint el que seria el definitiu 2-4. El Son Sardina, a partir del minut 62 va jugar amb un home menys per expulsió del seu jugador Perez per doble targeta groga.

FITXA DEL PARTIT.

A. D. SON SARDINA “A”; Martinez, Comendador, Rojas, Balle, Capo, Natalia, Peñarrubia, Tramullas, Sofia, Ruiz, Perez i Martorell.

SUPLENTS; Perello, Delgado, Ferrer, Nuria, i Nayara.

INFANTILS “A”; Oncala, Naveiras, Bieinisowiach, Roibal, Bauza, Coleto, Llado, Adelantado, Villafuerte i Ramirez.

SUPLENTS; Molinet, Abad, Fernandez i Tejada.

Amb la nova normativa, tots els jugadors, varen jugar al menys una part de devuit minuts.

GOLS; 1-0 minut 14 Tramullas, 2-0 minut 28 Balle, 2-1 miut 33 Tejada, 2-2 minut 41 Roibal, 2-3 minut 44 Coleto, 2-4 minut 59 Bauza.

ÀRBITRA; Manuel Alejandro Montoya Galvez, va ensenyar targeta groga per dos cops al jugador del Son Sardina, Perez, que fou expulsat per aquest motiu al minut 62.

Resultats i classificació Infantils A, segona regional grup  D.