Oct 212019
 

Els infantils A, es varen imposar dins Bunyola per 3-5, resultat que els permet continuar encapçalat la classificació del grup E de la segona regional.

Partit molt emocionant el que varen jugar dins el camp del Miquel Bestard de Bunyola l’Atlètic Club Bunyola i els infantils A del nostre club.

La primera part va ser un intercanvi de gols, si marcava l’equip visitant, al cap de poc temps empatava el local o a l’inrevés i així s’ha va arribar al descans amb el resultat d’empat 3-3.

A la segona part va ser de domini del nostre equip, que en dos gols un al minut 45 i a l’altre al minut 72 va establir el resultat definitiu de 3-5, que els permet continuar al cap davant de la classificació.

Fitxa del Partit.

Atlètic Club Bunyola; Ferrer, Valle, Vaioretti, Aina Quetglas, Orell, Ll. Tudela, J. Tudela, Mateu, Santos, D. Quetglas i Crespi.

També varen jugar; Medina, Salas, Ashby i Alabarce.

Sporting Sant Marçal; Morales, Muñoz, Rojas, Sanchez, Rossello, Torres, Porras, Bauza, Creus, Martinez i Van Geerke.

També varen jugar; Riera, Pacheco, Canovas i Gil.

Gols; 0-1 minut 2 Bauzas, 1-1 minut6 14 Tudela, 1-2 minut 18 Sanchez, 2-2 minut 23 Tudelas, 3-2 minut 29 Ashby, 3-3 minut 34 Porras, 3-4 minut 45 Creus, 3-5 minut 72 Bauza-

Àrbitre; Angel Ramon Esteve, va ensenyar targeta groga als jugadors del Bunyola Aina Quetglas i Tudela i de l’Sporting Van Geerke.

Resultats i classificació infantils segona regional grup E.