Feb 162015
 

PrebenjmaminsA-Sollerense (3)

Tant els prebenjamins “A”, com el “B”, varen perdre dissabte, els seus respectius partits, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Sant Llorenç.

No va poder ser, i els prebenjamins “A”, es varen veure superats, com a la primera volta pel Sollerense, i foren derrotats per 1-2. Amb aquest resultat, veuen com l’equip de Soller, que ocupa la segona plaça, és distància en quatre punts i a més es veuen superats a la classificació per l’Agora Portals.

L’equip de Sóller, només en quatre minuts, es va avençar amb un 0-2, i malgrat que l’Sporting va aconseguir l’1-2 a falta de poc per acabar, no va poder donar la volta al marcador.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Rodriguez, Oncala, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte i Terrones. També varen jugar, Alcolea i Estades.

El Sollerense D.S, va sortir amb el següent vuit; P. Redden Amengual, Bestard, G. Barranca, M. Redden, Quiros, Coll i H. Barranca, durant el partit varen jugar en Taymans, Sampol i Castelo.

Així va anar el marcador 0-1 minut 22 Coll, 0-2 minut 26 Quiroz, 1-2 minut 36 Villafuerte.

PrebenjaminsB

Els prebenjamins “B“, que visitaven el tercer classificat, el Cardassar, varen perdre per 3-1.

Aquest són els jugadors desplaçat i que varen jugar els quarts reglamentaris, Puigarnua, Cano, Borga, Juan, Gimenez, Mesquida, Garcia, Bujosa, Nuñez, Grau, R.Sanchez i B. Sanchez.

Pel Cardassar varen participar en el partit, Riera, M. Monroig, Nicolau, Lorite, Martinez, Ll. Monroig, Femenias, Brunet, Guinovart, A. Femenias, Llabres i Ginard.

Així es va moure el marcador, 1-0 minut 16 Brunet, 2-0 minut 24 Brunet, 3-0 minut 34 Brunet i el 3-1 minut 36 B.Sanchez.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.