Oct 212018
 
CadetsB-At.Marratxi

El primer gol de l’Sporting

Tercer partit entre equips de de l’Atlètic Marratxí i l’Sporting d’aquesta jornada, i com en els dos anteriors victòria dels nostres colors dins Son Caulelles per 3-1

Bon partit el jugat entre els dos equips, l’Sporting es va avençar a mitat de la primera part, acabant els primers quaranta minuts amb el resultat d’1-0.

Al cap de nou minuts de la represa l’Sporting aconseguia el 2-0, que semblava decidir el partit, però a onze minuts del final l’Atlètic Marratxí, marcava i posava emoció als darrers onze minuts, amb un ajustat 2-1, a set minuts del final va arribar la sentencia del partit, quan el jugador visitant Vazquez, aconseguia el tercer gol de l’Sporting a pròpia porta.

L’Sporting, continua sense conèixer la derrota en aquest inici de lliga.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”, 3 ATLÈTIC MARRATXÍ, 1.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Bujosa, Selles, Ramis, Mari (Doyle minut 46), Ortega, Serra (Lopez minut 76), Vazquez, Palmer Piza ( H.Chacon minut 46)(Bestard minut 75), Guasp (A. Chacon minut 46) i Frau.

ATLÈTIC MARRATXÍ; S. Guardiola (Balaguer minut 74), Martinez, Vazquez, Rullan, Vidal (Tello minut 40), Sales (Carrillo minut 79), Sanchez (Pascual minut 79), I. Guardiola (Garcia minut 79), Amer, Mir i Ferrer.

GOLS; 1-0 Piza minut 29, 2-0 Vazquez minut 49, 2-1 ASanchez minut 69, 3-1 Vazquez en pròpia porta.

ÀRBITRA; Denis Deian Piloca, va ensenyar targeta groga als jugadors visitants, Tello, i Vazquez, aquest per partida doble, i va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 80.

Resultats i classificació Cadets B segona regional grup E