Nov 212016
 

casdetsb-pladenatesa-2

 

Dissabte al matí, els Cadets B, varen rebre el Pla de na Tesa, el qual es va imposar per 3-4, un partit marcat per les alternances en el marcador.

El primer a marcar va ser l’equip del Pla que sa va avençar en el marcador al minut 23, l’Sporting va reaccionar de forma positiva i abans d’acabar els primers quaranta minuts, ja havia establert el 2-1, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A cap de quatre minuts de la represa, novament Es Pla de na Tesa, marcava i empatava el partit, per onze minuts més tard, posar-se per davant amb el 2-3 i al minut 60 marcava el seu quart gol 2-4, l’Sporting un minut més tard reduïa la diferència amb el seu tercer gol, però ja va ser incapaç d’almenys empatar el partit.

FITXA DEL PARTIT.

CADETS B;  Campins, Sandoval, Secano, Jabega, Montiel, Martinez, Lillo, Rigo, Vaquer, Avella, i Lin.

CANVIS; Minut 44 Entre Hidalgo per Avella, minut 47 Balaguer per Hidalgo, minut 66 Duran per Martinez-

PLA DE NA TESA; Martinez, Valero, Moya, Consuegra, Del Campo, Pulido, Parra, Prats, Beramendi, Enciu i Renu.

CANVIS; Minut 41 Entre Dominguez per Enciu i Martinez per Renu, minut 50 Capo per Beramendi i Moreno per Valero.

GOLS; 0-1 miinut 23 Parra, 1-1 minut 35 Avella, 2-1 minut 37 Vaquer, 2-2 minut 44 Del Campo, 2-3 minut 55 Martinezm, 2-4 minut 60 Dominguez, 3-4 minut 61 Vaqueer.

ÀRBITRA; Alvaro Ferreira Gomez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’sporting Balaguer i d’Es Pla de na Tesa,  Pulido i Valero.

Resultats i classificació Cadets B grup  B segona regional.