Oct 022017
 
Els Cadets que varen jugar contra La Victòria

Els Cadets que varen jugar contra La Victòria

 

Segon partit de lliga dels cadets B, i segona derrota dels nostres cadets B, el Recreatiu La Victòria va guanyar dins Son Caulelles.

Vint-i-un minuts varen bastar a l’equip visitant per posar-se per davant en el marcador amb un clar 0-3, el primer gol el va marcar Gonzalez en el minut 10, amb una gran vaselina que superat el nostre porter, l’equip visitant va aprofitar la seva defensa, ja que tots els intents del nostre equip eren desbaratats per l’equip visitant.
Així i tot amb el resultat d’empat a 0-0, els nostres jugadors varen tenir ocasions per avançar-se en el marcador.

Una de les ocasions de l'Sporting

Una de les ocasions de l’Sporting

Els primers quaranta minuts varen acabar amb el resultat de 0-3.

Al cap de tretze minuts de la represa, Gonzalez, autor de tres gols, aconseguia el 0-4 que pràcticament liquidava el partit, el gol de l’Sporting va ser obra de Coleto al minut 77.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Zaragoza, Sandoval, Bernat,Garau, Espigares, Torres, Bieinisowiich, Bouza, Garcia, Tejada i Sastre.

CANVIS; Minut 41 Entre Molinet per Zaragoza, i Montenegro per Castilla, minut 51 Bauza per Espigares, minut 61 Hernandez per Bernat i minut 66 Coleto per Garau.

RECREATIU LA VICTÒRIA; Vazquez, Garcia, Morales, Valeije, Navarro, Gonzalez, Martinez, Delgado, fiorito, Garcia i Temprano.

CANVIS; Minut 50 entre Gordillo per Garcia, minut 54 Richarte per Delgado, minut 61 Meca per Fiorito, minut 66 Fernandez per Valeije i Minut 70 Martin per Martinez.

GOLS; 0-1 minut 10 Gonzalez, 0-2 minut 17 Navarro, 0-3 minut 21 Gonzalez, 0-4 minut 53 Gopnzalez, 1-4 minut 77 Coleto.

ÀRBITRA; Juan Manuel Albiol Gonzalez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Bouza i del Recratiu La Victòria Navarro.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació cadets B segona regional grup B.