Feb 222016
 
CadetsB-RecreatiuMarratxi (2)

Llompart rebutja de punys un centre dins la seva àrea.

 

El Recreatiu Marratxí, va guanyar dins Son Caulelles, als cadets B per 1-3, un partit que va estar molt igualat fins als darrers minuts.

Els nostres Cadets, varen encarar el partit amb la il·lusió de continuar una jornada més imbatut, però no va poder ser, i va sumar una derrota després de quatre empats i una victòria.

El partit no podia començar millor pels nostres colors, ja que al minut 13 Fernandez, aconseguia l’1-0 a favor de l’Sporting, resultat que es va mantenir fins al minut 23, quan el jugador visitant Rodado, empatava el partit, amb aquest resultat va acabar la primera part.

A la segona al minut cinc, hi va haver la jugada que va influir en el resultat final, el porter de l’Sporting Llompart, es va lesionar, i va ser substituït pel defensa Casal, així i tot el resultat d’empat és va mantenir fins als darrers deu minuts, quan en el minut 70 novament Rodadao, marcava el segon gol visitant, i al darrer minut era Pujol qui establia el definitiu 1-3.

FITXA DEL PARTIT.

CADETS B; Llompart, Gomez, Machuca, Cirer, Gutierrez, Leiva, Fernandez, Serra, Crespi, Sanchez i Montalban.

CANVIS; minut 41 entre Casasayas per Leiva, minut 45 Casal per Llompart, minut 47 Cantallops per Gomez, minut 57 Mari per Sanchez.

RECREATIU MARRATXI; Gomez, Real, Espinosa, Quetglas, Tugores, Rodado, Pujol, M;artin, Perea, Perez i Malvar.

CANVIS; Minut 60 Entre Secano per Peraa, minut 65 Bonnin per Tugores.

GOLS; 1-0 minut 13 Fernandez, 1-1 minut 23 Rodado, 1-2 minut 70 Rodado, 1-3 minut 79 Rodado.

ÀRBITRA; Bartolome Nadal Riera, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Serra i Casasayas.

Resultats i classificació cadets segona regional grup D.