Feb 052017
 

 

 

cadetsb-la-union-b-5Els Cadets B varen rebre l’EstudiantesB“, líder del seu grup de la segona regional, el qual els va imposar per un clar 1-10.

La primera part els nostres Cadets, varen plantar cara a l’equip de Ciutat, avançant-se en el marcador a dos minuts del final d’aquesta, reacció de l’Estudiantes que varen aconseguir empatar en el darrer minut dels primers quaranta, acabant la primera part amb el resultat d’empat 1-1.

Al cap de quatre minuts de la represa, l’equip estudiantil havia aconseguit dos gols que va desmoralitzar els nostres jugadors, i a pesar de la bona primera part, en aquesta segona res varen poder fer per impedir la victòria final de l’Estudiantes, el qual només ha perdut un partit del quinze que ha jugat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC (CADETS B);  Campins, Secano, Jabega,  J. Martinez,  Lillo, Rigo, Vaqauer, Sandoval, Lin, Hidalgo i Balaguer.

CANVIS; Minut 58 Entre Momtiel per Lillo,, minut 53  S. Martinez per Secano.

ESTUDIANTES B; Ruiz, Perez, Casas, Aparicio, Morales, Garcia, Olowu, Riutort, Herreros, Barea i Mateu.

CANVIS; Minut 40 Montero per Riutort; Perez per Barea i Rodriguez per Casas minut 49 Jaume per Olowu.

GOLS; 1-0 minut 38 Sandovla, 1-1 minut 40 Casas, 1-2 minut 42 Herreros, 1-3 minut 44 Herreros, 1-4 miut 57 Rodriguez, 1-5 minut Perez, 1-6 minut 65 Mateu, 1-7 minut 67 Herreros, 1-8 minut 72 Aparicio de penal, 1-9 minut 73 Garcia, 1-10 minut 77 Mateu.

ÀRBITRA; Jaime Buades Umbert.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació cadets segona regional grup B.