Set 232018
 

CadetsB-Patronatro (2)

Els Cadets B varen aconseguir la seva primera victòria, en aquesta segona jornada de lliga, és varen imposar al Recreatiu Penya Arrabal per 1-3.

Després de cedir un empat a la primera jornada dins Son Caulelles, els Cadets B, guanyaren clarament al Recreatiu Penya Arrabal “B” per 1-3, un sol minut va bastà als nostres jugadors per agafar un avantatge de 0-2, Vazquez al 156 el 0-1 i Serra al 17 el 0-2, l’equip local va aconseguir reduir la diferència en el minut 31 quan Cortez va marcar l’1-2 que donava emoció al partit, amb aquest resultat varen acabar els primers quaranta minuts.

A la segona part, es va mantenir el resultat, gairebé fins al final del partit, el que va fer que fos emocionant, uns cercant l’empat i els altres intentant augmentar la diferència i va ser el jugador de l’Sporting A. Chacon, que a set minuts del final va establir el definitiu 1-3.

RECREATIU PENYA ARRABAL “B”, 1 SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”, 3

RECREATIU PENYA ARRABAL “B”;  Torres, Alcazar, Sanpedro (Oliver 41), Cortez (Amengual 41), Carriqui ( Mercader 48). Dose (Martinez 55), Gallardo, Diaz, Ruiz, Jimenez i Calabuch.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”;  Bujosa, Selles, Ramis, Ortega, H. Chacon (Fernandez 59), Serra, Vazquez ( A. Chacon 70), Palmer, Piza (Doyle (57), Guasp i Frau (Lopez 73).

GOLS; 0-1 Vazquez minut 16, 0-2 Serra minut 17, 1-2 Cortez minut 32, 1-3 A. Chacon minut 73.

ÀRBITRA; Francisco Garcia Boned, va ensenyar targeta groga als jugadors del Recreatiu Penya Arrabal, Diaz i Mercader.

Resultats i classificació Cadets B segona regional grup B