mar 032019
 

CadwetsdB-Pollençaiport (3)

El Cala d’Or, que havia perdut els dos darrers partits i a la primera volta l’Sporting va aconseguir un ampla victòria per 0-7, va presentar més dificultats de les s’esperava, essent derrotat per 3-1.

El partit no es va resoldre fins als darrers vint-i-tres minuts, la primera part va acabar amb el resultat inicial de 0-0.

A la segona part al minut 57 aconseguia l’Sporting el seu primer gol, i quatre minuts més tard veia com l’equip visitant marcava el seu gol per tornar a restablir la igualtat en el marcador, a la falta de deu minuts, quan el Cala D’or jugava amb deu jugadors per expulsió de Henao al minut 67,  tornava a avançar-se el nostre equip i amb 2-1, l’equip visitant va cercar tornar a posar la igualada en el marcador, al darrer minut de joc, tant jugadors com seguidors varen respirar amb el gol de Guasp que deixava el marcador amb el definitiu 3-1.

Amb aquest resultat l’Sporting continua segon amb quatre punts d’avantatge sobre el tercer classificat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”; Bestard, Selles, Doyle, Ramis, Mari, Ortega, Bueno, Palmer, Piza, Guasp i Frau.

CANVIS; minut 44 entre Fernandez per Frau, minut 49 Lopez per Mari, minut 55 Vazquez per Doyle, minut 61 H.  Chacon per Piza, miut 73 A. Chacon per Ortega.

CALA D’OR; Otero, Alcaraz, Henao, Urrutia, Otero, Duque, Rodriguez, Gonzalez, Maya, Aguilar i Diaz.

CANVIS; minut 57 Entre Alvarez per Urrutia.

GOLS; 1-0 minut 58 Guasp, 1-1 minut 61 Duque, 2-1 minut 70 Vazquez, 3-1 minut 79 Guasp.

ÀRBITRA; Javier Alemany Romero, va ensenyar targeta groga als jugadors locals H. Chacon i als jugador del Cala d’Or, Henao.

Resultats i classificació Cadets B