Set 162018
 

 

CadetsB-Patronatro (2)

Els Cadets, també varen començar la lliga ahir dissabte, i varen rebre dins Son Caulelles, el Recreatiu Patronatro Atètic, acabant em partit amb un empat 3-3

Els seguidors que varen acudir a Son Caulelles, per veure el partit, no se esperaven que en vuit minuts l’equip visitant empatats el partit remuntat un 3-0 en contra.

La primera part va acabar amb el resultat de a-0 a favor de l’Sporting, gols aconseguits al minut 7 per Vazquez.

Al cap de dos minuts de la represa, Selles marcava el 2-0 i dotze minuts més tard Palmer, posava el 3-0 que semblava que decidia el partit i els tres punts s’ha quedarien a casa, al minut 67 Mari va veure la segona targeta groga, el que significava la seva expulsió, l’Sporting es quedava amb un home menys, el minut 72 el Patronat marcava el seu primer gol i posava el 3-1, els nirvis varen començar al minut 75 quan l’equip visitant marcava el segon gol i poava el 3-2, al darrer minut de gol l’autor dels dos gols del Patronat, aconseguia el seu tercer gol i tercer del seu equip, acabant el partit, amb el resultat de 3-3.

SPORTING SANT MARÇAL ATÈTIC a, 3 RECRATIU PATRONATO ATLÈTIC, 3.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Bujosa, Selles, Frau (Chacon), Ramis, Mari, Ortega, Serra, Vazquez, Palmer, Piza (Doyle) Guasp (Fernandez).

RECRETATIU PATRONATO ATLÈTIC; Arjona, Ortega, Sanso, Arenas, Tur, Sanchez, Dimotrov (Guijarro), Barcelo, Segovia, Martin i Maestre (Ibañez).

GOLS; 1-0 minut 7 Vazquez, 2-0 minut 42 Selles de penal, 3-0 minut 54 Palmer, 3-1 Tur, minut 72, 3-2 Tur minut 75, 3-3 Tur minut 80.

ÀRBITRA; Rafael Gonzalez Martin, va ensenyar targeta vermella al jugador de l’Sporting Mari, al minut 67 per doble groga als minuts 13 i 67.

Resultats i classificació Cadets segona regional grup B.