Oct 092017
 
Una aturada del porter visitant

Una aturada del porter visitant

 

La visita del Independiente C/R a Son Caulelles, va acabar amb la tercera derrota consecutiva dels Cadets A, per 1-4, resultat que els deixar per la part baixa de la classificació en zero punts.

A pesar del resultat i de la derrota, els nostres jugadors varen fer front a l’equip visitant, i varen aconseguir acabar la primera part amb el resultat inicial de 0-0.

 

CadetsA-Independiente (3)_opt

Una gran parada del nostre porter

A la segona part es varen marcar tots els gols, el primer va ser per l’Independiente C/R en el minut 59, per reaccionar amb força l’Sporting i aconseguir empatar quatre minuts més tard, al minut 65 es tornava a avançar l’equip visitant, i abans que els nostres jugadors reaccionassin novament l’Independient marcava ell 1-3, que va pesar com una pedra sobre els nostres jugadors, que encara pocs minuts abans d’acabar el partit veien com l’equip visitant tornava a marcar per deixar el definitiu 1-4.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Prieto, Martinez, Montiel, Lillo, Capo, Vaquer, Sandoval, Lin, Hidalgo, Rabaza i Balaguer.

CANVIS; Minut 21 Entre Moreno per Vaquer, minut 41 Bernat per Hidalgo i Campis per Prieto.

INDEPENDIENTE C/R; Molina, Izquierdo, Trenzado, Caballero, Campomar, Heernandez, Marti, Cortes, Alcaraz, Exposito i Mahid.

CANVIS; Minut 52 entra Cabeza per Cortes, minut 62 Soriano per Exposito, minut 71 Conesa per Campomar, minut 74 Gonzalez per Mahid, minut 77 Cavero per Molina.

GOLS; 0-1 minut 54 Alzaraz, 1-1 minut 59 Sandoval, 1-2 minut 65 Alcaraz, 1-3 minut 68 Soriano, 1-4 minut 76 Trenzado.

ÀRBITRA; Fernando Gil Vives, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Martinez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup F.