Oct 222018
 
CadetsA-Atlèticcardassar (1)

Els dos equips i l’àrbitra darrera el material donat per l’Sporting i aportat pels seguidors locals i club.

Abans de començar el partit entre l’Sporting i el Cardassar, la directiva de l’Sporting va fer entrega a l’equip visitant de material esportiu, recollit durant aquesta setmana, per ajudar lis desprès de quedar-se sense res a les inundacions de Sant Llorenç.

El partit es va posar molt cost amunt a l’Sporting, als deu minuts de joc, el resultat era de 0-2 a favor del Cardassar, a cinc minuts de descans l’Sporting a aconseguir reduir la diferència, amb el seu primer gol, acabant els primers quaranta minuts amb el resultat 1-2 a favor de l’equip visitant.

El partit es a decidir en els dotze minuts darrers, i més concretament, entre el 68 i el 78, amb aquest deu minuts l’Sporting va aconseguir,primer empatar i desprès remuntar, per imposar-se per 4-2. Amb aquest resultat l’Sporting continua imbatut i es líder amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat.

SPORTING SANT MARÇAL, 4 CARDASSAR ATLÈTIC, 2

SPORTING SANT MARÇAL; Zaragoza (Cabot minut 41), Espigares (Riera minut 62), Bomnet, Scalzone (Gari minut 60), Garau, Tejada, Sastre, Lozano (Torrres minut 50), Nula, De Paul i Bauza (Montenegro minut 41).

CARDASSAR ATLÈTIC; Artigues, Galmes, Rosal, Llull (Montoro minut 72), Garcia, Olmo, Femenias, Izquierdo (Alemany minut 46), Riera, Llinas i Valiño (Ortiz minut 67).

GOLS; 0-1 Valiño minut 7, 0-2 Olmo minut 10; 1-2 De Pal minut 35, 2-2 Garau minut 68, 3-2 Nula minut 74, 4-0 Nula minut 78.

ÀRBITRA; Juan Manuel Albiol Gonzalez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Nula, i del Cardassar Olmo.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup E.