Abr 182016
 
CadetsA-Serverense (2)

Partit Cadets A – Serverense de la primera volta.

A l’igual que els Cadets B, els A, varen perdre, el seu partit per 3-2 amb la seva visita a un dels cuers del grup el Barberans.

Amb aquesta derrota i a la falta de dos partits, els Cadets A, no poden millorar la seva classificació, la sisena que el cinquè es troba a vuit punts.

L’Sporting es va avençar per dos cops al marcador, al minut 32 amb el 0-1 i al minut 56 amb l’1-2, i els dos cops, va veure com l’equip local aconseguia empatar-li, fins que al minut 73 el Serverense va establir el 3-2 definitiu i que deixava els tres punts a Son Servera.

FITXA DEL PARTIT.

SERVERENSE B; Limani, Garcia,Sancho, Olmo, Gonzalvez, Martin, Ferrer, Nebot, Pavon, Lopez i  J. Torres.

CANVIS; Minut 40 Cortes per Martin i  A. Torres per Lopez, minut 62 Santalucia per Garcia, minut 63 Vargas per Olmo i minut 66 Barroso per Golzalvez.

CADETS A; Lorenzo, Ferrer, Cantallops, Gittadauro, Garcia, Vazquez, Martinez, D. Sanchez, J.Sanchez, Juan Martinez i Reynes.

CANVIS; Minut 69 Entre Moreno per Cantallops i minut 76 Errea per Lorenzo.

GOLS; 0-1 minut 32 Martinez, 1-1 minut 40 Torres, 1-2 minut 56 Martinez, 2-2 minut 64 Pavon de penal, 3-2 minut 73 Nebot.

ÀRBITRA; Jesús Villanueva Escriche. va ensenyar targeta groga als jugados del Serverense Andreu Torres i Jaume Torres i al jkugador de l’Sporting  Ferrer.

CAMP; Municipal de Son Servera.

Resultats i classficicació Cadets A, segona regional grup A.