Gen 172019
 

CadetsC-Campos (4)

Segon partit de la segona volta dels Cadets A, que visiten el camp de Palmanyola per jugar contra el San Cayetano, equip classificat a la sisena plaça.

El partit que començarà a les deus del matí de diumenge i serà dirigit per Luis Antonio Ortiz Lopez, a la primera volta el resultat va ser de 2-0 a favor de l’Spoting, que actualment ocupa la tercera plaça de la taula, amb quatre punts més que l’equip col·legial. El San Cayetano ha perdut el dos darrers partits, i L’Sporting du quatre partits puntuant, un empat i els tres darrers han estat victòries.

Els Cadets B reben el Recreatiu Penya Arrabal “B”, també en el segon partit de la segona volta, a la primera ja varen guanyar dins el Toni Tatxa per 1-3, curiosament el nostre equip te unes estadístiques millors a fora que dins Son Caulelles, on només ha guanyat tres partits dels set jugats, l’encontre dirigit per José Manuel Muñoz Garcia començarà a les tres de l’horabaixa de dissabte.

Els Cadets C visiten a partir de les deu i mitja de diumenge el matí l’Alcúdia “B”, equip al qual varen derrotar per 2-1 a la primera volta, el partit serà arbitrat per Julian Victor Lopez Coll.