Mar 012016
 

CadeetsA-PenyaEsportivaArenal (3)

Si l’equip d’Alevins va perdre el derbi, amb el Pla de na Tesa, els Cadets ferren tot el contrari i varen guanyar dins Es Pla de na Tesa, per 1-5.

Els Cadets A, es varen imposar clarament al Pla de na Tesa Atlètic, dins Can Gaspar, un partit que va quedar decidit a la primera part, i concretament en el darrer quart d’hora on l’Sporting va aconseguir quatre gols per acabar la primera part amb un clar 0-4.

Al cap de cinc minuts, de la represa, l’Sporting tornava a marcar per establir el 0-5, deixant pràcticament el partit sentenciat, el Pla de na Tesa Atlètic, va marcar el seu gol al darrer minut del partit.

 

FITXA DEL PARTIT.

PLA DE NA TESA ATLÈTIC; A. Romero, Rubio, L. Romero, Perello, Thomas, Ramon, O. Sanchez, Caparros, M. Sanchez, Julvbe i Madrigal.

CANVIS; Minut 40 Entre Lea per L. Romero, Fernandez per A. Romero, Pascual per Sanchez, i Alvarez per Julbe.

CADETS A; Lorenzo, Cantallops, Ferrer, J. Sanchez, Gittadauro, Martinez, D. Sanchez, Reynes, Vazquez, Martinez Torrens i Cirer.

CANVIS; Minut 40 Entre Serra per Cantallops, minut 70 Kretschmer per Reynes.

GOLS; 0-1 minut 26 Gittadauro, 0-2  Martinez minut 30, 0-3  Vazquez minut 34, 0-4 Vazquez minut 39, 0-5  Martinez minut 45, 1-5 Sanchez minut 79.

ÀRBITRA; Marc Carreras Martorell, va ensenyar targeta groga als jugador del Pla de na Tesa Atlètic, Madrigal i als jugadors de l’Sporting, Reynes i Martinez.

CAMP; C’an Gaspar.

Resultats i classificació Cadets segona regional grup A.