Feb 022016
 

 

Cadets A-ReceratiuSanta Catalina (1)

La victòria dels Cadets A, dins Alcúdia, els permet avençar a la cinquena posició de la classificació.

Els Cadets A, varen aconseguir una treballada victòria dins Alcúdia, per 1-2, equip que a la primera volta, s’ha avià imposat dins Son Caulelles, per 0-4.

Molt aviat va marcar l’equip local el seu gol, concretament al minut 12, però tot seguit l’Sporting va aconseguir empatar el partit 1-1, gràcies a un gol marcat pel jugador de l’Alcúdia, que va marcar en pròpia porta. La primera part va acabar amb el resultat d’empat 1-1.

Quant es duien jugats catorze minuts de la segona part, el jugador Gittadauro, va aconseguir el definitiu 1-2, que donava la victòria i els tres punts a l’Sporting Sant Marçal.

FITXA DEL PARTIT.

ALCÚDIA; Orfila, Perez, Company, Sastre, Pinto Lopez, Diaz, Ferrer, Jimenez, Mazaa i Caraballo.

CANVIS; minut 41 Entre Vives per Diaz, minut 48 Segui per Mazza, minut 55 Ferreyra per Ferrer, minut 61 Bibiloni per Perez i minut 70 Lafuente per Bibiloni.

CADETS A; Errea, Ferrer, Moreno, J. Sanchez, Castañeda, Vazquez, Martinez, D. Sanchez, A.Sanchez, Gittadaurop i Martinez,

CANVIS; minut 78 entre Kretschmer per Castañeda.

GOLS; 1-0 minut 12 Pinto, 1-1minut 13  Company en pròpia porta, 1-2 minut 54 Gittadauro.

ÀRBITRA; Pedro Juan Rotger Ramon,va ensenyar targetes grogues als jugadors de l’Alcúdia, Lopez i Segui, i al jugador de l’Sporting Martinez.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup A.