Feb 162016
 

Cadets A-ReceratiuSanta Catalina (3)

 

Els Cadets “A”, vàrem empatar amb la seva visita a S’Horta, després de remuntar un 4-1 en contra.

Partit que va tenir dues parts diferenciades, la primera de domini i superioritat de l’equip local, i la segona de total domini dels nostres representants.

Al minut 6 ja guanyava l’Sporting per 0-1, gol aconseguit per Gittadauro, la reacció de l’equip local no es va fer esperat i així entre els minuts, 14 i 15, donava la volta al marcador, però la festa local no havia acabat, ja que entre els minuts 31 i 38, marcava dos gols més, que posaven al marcador un clar i contundent 4-1, a favor de l’equip de S’Horta, resultat amb el qual acabava la primera part.

A la segona ja va ser una altra cosa, l’Sporting va reaccionar, i al minut 52 marcava el 4-2, per reduir les diferències en el marcador, nou minuts més tard, al 61, l’Sporting aconseguia el tercer que donava esperances, de com a mínim, empatar, i així va ser al minut 79, quan només restava un minut per acabar el partit el jugador Vázquez, aconseguia el quart gol de l’Sporting, per empatar de manera definitiva el partit.

FITXA DEL PARTIT.

S’HORTA; Suñer, Mellado, Folie, Antich, Oliver, Beas, Barbero, Cerezo, Kotov, Armijo i Fernandez.

CANVIS; Minut 51 Entre Mas per Mellado, minut 55 Binimelis per Cerezo, i minut 70 Pedrosa per Folie.

CADETS “A”; Errea, Kretschmer, Ferrer, Moreno, Sanchez, Gittadauro, Vazquez, Martinez, Sanchez, Juan Martinez i Reynez.

GOLS; 0-1 minut 6 Gittadauro, 1-1 minut 14 Cerezo, 2-1 minut 15 Barbero, 3-1 minut 31 Barbero, 4-1 minut 38 Cwerezo, 4-2 minut 52 Jiose Martinez, 4-3 minut 61 Sanchez, 4-4 minut 78 Vazquez.

ÀRBITRA; Javier Aurelio Arellano Litardo, va ensenyar targeta groga als jugadors de S’Horta, Cerezo, Oliver, Folie, Antich, Armijo i Fernandez i als jugadors de l’Sporting José Martinez i Sanchez.

CAMP; Sa Lleonera (S’Horta).

Resultats i classificació cadets segona regional grup A.