Abr 042019
 

CadetsA-SantaMonica (3)

En el partit ajornat i jugat ahir 3, els Cadets A varen empatar contra l’Espanya de Llucmajor, 3-3.

El nostre equip va ser capaç d’aconseguir un punt que el col·loca que al manté a la quarta plaça de la taula, s va superar un marcador en contra de dos gols, la primera part va acabar amb el resultat de 2-0.

Al deu minuts de la segona, minut 50, l’Sporting marcava el seu primer gol per establir el 2-1, va reaccionar l’equip local i al cap d’un minut marcava el seu tercer gol per tornar a posar una diferència de dos gols (3-1) en el marcador, no se varen rendir els nostres jugadors i al minut 57 tornava a deixar la diferència amb un sol gol, per aconseguir el premi d’un punt en el darrer minut de joc.

FITXA DEL PARTIT.

ESPANYA DE LLUCMAJOR; Amengual, Tomas, Noguera, S. Gonzalez, Azzouzi,  J. Gomez, Garaua, Maestre, Fernandez, Nicolau i Trujillo.

CANVIS;  Minut 43 entre  Gari per Trujillo i  Verdera per J.Gomez, minut 48 Riera per Nicolau, minut 71 Contesti per Garau, miut 74 Galvez per Azzouzi.

SPORTING SANT MARÇAL;  Zaragoza, Espigares, Riera, Gari, Bouza, Montenegro,Bauza, Nula, De Paul, Garau i Torres.

CANVIS; Minut 30 Entre Sastre per Montenegro, minut 41 Cabot per Zaragosa i Lozano per Bauza, minut 56 Tejada per Riera.

GOLS;  1-0 minut 15 Noguera, 2-0 minut 39 Azzouzi, 2-1 minut 50  Lozano, 3-1 minut 51 Fernandez, 3-2 minut  57 De Paul, 3-3 minut 80  Tejada.

ÀRBITRA;  Alfredo Cordero Mandilengo, va ensenyar targeta groga al jugador del Espanya, Riera, i als jugadors de l’Sporting Nula i Garau.

Resultats i classificació Cadets A grup E.