Feb 132017
 
CadetsA-Campos (5)

El gol de l’Sporting marcat per Crespi

 

El líder del grup C de la segona regional de la categoria de Cadets, va visitar Son Caulelles el passat dissabte horabaixa, i va aconseguir un empat.

La visita del Campos equip que ocupa la primera posició, i que fins ara només havia cedit un empat contra el Santa Mònica havent guanyat tots els altres partits, era esperada amb preocupació pels nostres aficionats.

El partit va ser molt emocionant debut al marcador, els nostres jugadors varen plantar cara al poderós equip visitant, que va veure com en el minut 18 Crespí d’un cop de cap a la sortida d’un corner, aconseguia avençar l’Sporting amb l’1-0, el Campos no és rendir i va mostrar el seu potencial per aconseguir empatar al minut 38, que només en faltaven dos per anar al descans.

La segona part va ser emocionat, la superioritat de l’equip visitant va ser en tot moment contra restada pel punt d’honor i les ganes que varen posar els nostres jugadors, al final empat a 1-1, i l’Sporting és el segon equip al qual el Campos no ha pogut guanyar en el seu desplaçament.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Llompart, Dorrego, Crespi, Cirer, Sanchez, Rivadulla, Jabega, J. Sanchez, Serra, escudero i Martinez.

CANVIS; Minut 45 Entre Mesa per Escudero, minut 60 Cantallops per Serra i minut 64 Gomez per Dorrego.

CAMPOS; Vanrell, Adrover, Prohens, Miralles, Solano,Sacares, Fernandez, Miranda Rossello, Artiguez i Lopez.

CANVIS; Minut 59 Entre Blanco per Prohens,, minut 69 Garcia per Artiguez i Garcias per Fernandez.

GOLS; 1-10 minut 18 Crespi, 1-1 minut 38 Miralles.

ÀRBITRA; Antònia Martin Martinez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting D.Sanchez i J, Sanchez, i als jugadors del Campos Solano i Rossello.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup C.