Set 302018
 

CadetsA-SanCayetano (1)

Els Cadets A de la segona regional grup E, mantenen la imbatibilitat, sumant els partits per victòries, després del triomf dins Santa Mònica, ocupa la segona plaça, empatat, amb el Sollerense líder, els dos amb nou punts.

Superioritat del nostre equip, sobre el cuer del grup el Santa Mònica, els vint-i-quatre minuts l’equip local va aconseguir empatar el partit a quatre minuts del final dels primers quaranta minuts, l’Sporting va tornar avençar en el marcador,  acabant aquesta amb el resultat d’1-2 a favor de l’Sporting.

A la segona part dos gols de De Paul en tres minuts, varen establir un avantatge de tres gols a favor del nostre equip, 1-4, a set minuts del final dos gols més, en dos minuts, posaren el definitiu 1-6, que donava els tres punts i mantenir la ratxa victoriosa en què han començat la lliga els Cadets A.

SANTA MÒNICA, 1 SPORTING SANT MARÇAL, 6

SANTA MÒNICA;  Vidal, Espinosa, Cobos (Aguilera, 38), Soriano (Garcia ,56), Gallego, Morillo, Porter, Figueroa (Altamirano, 59). Català, Kasasni (Gomes, 41), i Romanov.

SPORTING SANT MARÇAL; Zaragoza (Cabot, 41), Espigares, Riera, Scalzone (Arroyo, 57), Bouza, Tejada, Torres (Sastre, 41), Garau, Montenegro (D. Bauza , 50), Nula i Lozano (De Paul, 41).

GOLS; 0-1 Garau minut 1, 1-1 Romanov minut 24, 1-2 Nula minut 36, 1-3 De Paul minut 50, 1-4 De Pal minut 53, 1-4 Aguilera en pròpia porta muinut 73, 1-6 Sastre minut 75.

ÀRBITRA; Jorge Salustio Ribera Vallejos, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Garau.

Resultats i classificació Cadets A, grup E.