Set 162018
 

CadetsB-Patronatro (5)

Els Cadets A, varen guanyar, ahir dissabte, dins el camp del Genova “B”, per un clar 3-5.

Malgrat el resultat favorable de dos gols de diferència, no va ser gens fàcil aconseguir la victòria, l’equip local al minut set ja guanyava per un clar 2-0,abans d’arribar al descans Capo, va aconseguir amb dos gols seus empatar i remuntar el 2-0, 2-2 al final dels primers 40 minuts.

Al cap de dos minuts de la represa el Genova “B, tornava a posar-se per davant en el marcador amb un 3-2, però a la jugada següent l’Sporting mitjançant el jugador Sastre posava un cop més l’empat 3-3, vuit minuts més tard era Bonet que avançava per primer cop l’Sporting 3-4 i al onze minuts més tard (62) Torres de penal, establia el que seria definitiu 3-5.

GENOVA B, 3 SPORTING SANT MARÇAL, 5.

GENOVA B; Segura, Bordoy, Vidal, Nicolas, Esteva (Verger), Sanmarti, Sureda (Maura), M’Rabet (Bergara), Lopez (Roldan) Fernandez  (Til) i Gragera).

SPORTING SANT MARÇAL; Zaragoza (Cabot), Gari ( Garau),Espigares (Scalzone), Riera, Bonet, Tejada, Sastre (Montenegro), Bauza, Nula, Torrres, Capo (Arroyo).

GOLS;  1-0 Esteva minut 5, 2-0 Sanmarti minut 7, 2-1 Capo minut 20,  2-2 Capo minut 34, 3-2 Esteva minut 42, 3-3 Sastre minut 43, 3-4 Bonet minut 51, 3-5 Torres de penal minut 62..

ÀRBITRA; Pedro Miguel Areganas Garcia, va ensenyar targeta groga als jugadors locals Esrteva i Vidal i a Capo de l’Sporting.

Resultats i classificació Cadets segona regional grup E.