Gen 182016
 
Partit Cadets A - Serverense

Partit Cadets A – Serverense

 

Primer partit de la segona volta, de la segona regional grup A, i els Cadets A, varen aconseguir guanyat per 1-8 amb la seva visita al Bellver Palma.

Amb aquesta victòria, en duen tres de consecutives i avança a la cinquena posició de la classificació.

La primera part va ser molt igualada, al minut 4, es va avençar l’equip local, però abans d’acabar la primera part, l’Sporting,, ja havia capgirat el marcador i establit el -1-2 amb què va acabar el primer temps.

La segona part ja va ser un festival de gols per part de l’Sporting, amb deu minuts va aconseguir quatre gols, i marcar el que seria definitiu 1-8 Reynes al minut 78.

FITXA DEL PARTIT.

BELLVER PALMA; Campos, Garcia, Amine, Falola, Ovenseri, Kone, Oriabure, Mesquida, Suarez, Masagú i El Grib.

CANVIS; Minut 68 Entre Fuste per Masagú, minut 73 Carrion per Mesquida.

CADETS A; Errea, Ferrer, Moreno, J. Sanchez, Garcia, Martinez, D. Sanchez, A. Sanchez, Gittadauro, Juan Martinez i Reynes.

CANVIS; Minut 40 entre Lorenzo per Errea, i Vazauez  per Juan Martinez, minut 64 Castañeda per J. Sanchez minut 74 Kretschmeer per D. Sanchez.

GOLS; 1-0 minut 4 Kone, 1-1 minut 19 D. Sanchez, 1-2 minut 26 José Maartinez, 1-3 minut 48 Gittadaauro, 1-4 minut 63 D. Sanchez, 1-5 minut  64 Vazquez, 1-6 minut 67 Jose Martinez, 1-7 minut 73 Gittadauro, 1-8 minut 78 Reynes.

ÀRBITRA; Gabriel Rodriguez Kruger.

CAMP; Poliesporitu municipal Germans Escalas (Palma).

Resultats i classificació segona regional cadets grup A.