Mar 072017
 
CadetsA-Felanitx (3)

El segon gol de l’Sporting marcat per Serra.

 

La victòria dels Cadets A, davant el Felanitx amb la seva visita a Son Caulelles va ser més difícil del que s’esperava, l’equip felanitxer ocupa la tretzena plaça, hi havia perdut els tres darrers partits, i tot era favorable als nostres colors.

El partit va començar molt bé per l’Sporting, al minut 9 ja guanyava per 1-0, i pareixia que encarrilava l’encontre cap a la victòria còmode, però l’equip de felanitxer va reaccionar i al minut 13 empatava el partit, al minut 29 es tornava a avençar l’Sporting amb el 2-1, i novament reacció de l’equip visitant per empatar al cap de sis minuts, quan només mancaven dos minuts per acabar la primera part l’Sporting va establir el 3-2, amb el qual acabaren els primers quaranta minuts.
A la segona i davant la preocupació dels aficionats, es va mantenir el resultat ajustat de 3-2 que donava emoció al partit, fins que el darrer minut de l’encontre l’Sporting va sentenciar amb el 4-2 definitiu.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Errea, Dorrego, Gomez, Cirer, Sanchez, Mesa, Rivadulla, J. Sanchez. Serra, Cantallops i Martinez.

CANVIS; Minut 44 Entre M, Martinez per Dorrego, minut 47 Crespi per Cantallops.

FELANITX, Valens, Calderon, Ruiz, El Yaakoubi, Piña, Gomez, El Hamoumi, Chekrouni, Garcias, Nassiri i Gil.

CANVIS; Minut 58 entre Llinas per Piña, minut 75 Bouhamid per El Hamoumi.

GOLS; 1-0 minut 9 Serra, 1-1 minut 13 Gomez, 2-1 minut 29 Serra, 2-2 minut 35 Gil, 3-2 minut 38 SAnchez, 4-2 minut 80 Sanchez.

ÀRBITRA; Emllkar Dubiel Suau Gual, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Ssporting Gomes i al jugador del Felanitx Chekrouni.

CAMP;  Municipal de Son Caulelles (Pòrtol).

Resultats i classificació Cadets A grup C.