Mai 252015
 

BenjaminsA

Els tres equips de Benjamins, varen acabar el passat dissabte la lliga en els seus respectius grups, el “A”, va quedar quart en el grup F, el “B” va tancar la classificació, també en el grup F, mentre que el “C”, quedava tercer en el grup “G”, que durant moltes jornades va encapçalar.

Els Benjamins “A”, varen acomiadar de la lliga, dins la Nova Cabana, jugant contra el At. Marratxí, “B“, el resultat final va ser de 5-4 a favor de l’Sporting.

Els dos equips varen inscriure els següents jugadors per aquest partit.

Sporting; Ortiz, Pocovi, Creus, Mateu, Sirera i Jaunarena.

At. Marratxí “B“; S. Gester, Oliver, M. Gester, Romero, Kasasni, De Nitto, J. Moreno, Martinez, Mas, Garcia, Marchante i I. Garcia.

Els cinc gols de l’Sporting els varen marcar en Mateu (2), Sirera, Jaunarena i Creus, i els quatre de l’At. Marratxí “B“, els marcaren, Kasasni, Romero, De Nitto i I. Garcia.
SportingSantmarçalbenjaminsbpoblesgrupF (2)

 

 

Curiosament els Benjamins “B“, varen jugar dins Son Caulelles, contra l’At. Marratxí, “A”, i varen perdre per 0-18, quedant com a cuers del grup “F” de Benjamins pobles.

Els jugadors inscrits pels dos equips són els següents.

Sporting; Teran, Mas, Diaz, Amengual, Lopez, Bouza, Calafat, Gracia, Medina i Colomina.

At. Marratxí “A”; Teising, Vidal, Serrano, Mateu, Martorell, Giner, Vera,Garcia, Carrillo, Castejon i Corrales.

Els devuit gols de l’At. Marratxí “A”, els varen marcar en Garcia (4), Giner (3), Mateu (3), Vidal (2), Castejon (2), Vera, Martorell, Serrano i Corrales.
BenjaminsC

 

Sense cap dubte el partit de Benjamins més important era els del “C”, que s’ha jugaven quedar segons del grup G, mentre que el contrincant el Pla de na Tesa, s’ha jugueva la possibilitat de fer campió del grup.

El partit fou molt entretingut i el resultat final d’empat 0-0, va deixar les coses tal com estaven, el Pla de na Tesa, segon i l’Sporting tercer.

Els jugadors inscrits per jugar varen ser:

Sporting; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus,Torras, Zamora i Pacheco.

U.E. Es Pla de na Tesa; Palmer, Perelli, Company, Canals, Berenguer, De la Fuente, Ribas, Mañez, Rubio, Perello i Calventos.

 

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.