Oct 222013
 

Els benjamins “A” varen empatar en la seva visita a Bunyola, el “B” va guanyar dins Son Caulelles al Aquarius de Campos, el “C” va perdre dins Son Caulelles i el “D” també fou derrotat a S’Arenal.

Els Benjamins “A” varen empatar 1-1 dins el camp del Bunyola, i els jugadors que varen participar en el partit són: Garcias, Serra, Juan, Llado, Villafuerte, Adelantado, Oncala, Coleto, Rodriguez, Fernandez i Alzamora.

El gol de l’Sporting el va marcar en Llado minut 36 i era el gol de l’empat.

Els Benjamins “B”, únic equip de la categoria que va guanyar el va fer per golejada 24-0 a l’equip del Aquarius de Campos.

Els jugadors que varen disputar el partit foren; Sanchez, Cañellas, Mari, Ramirez, Roibal, Palmer, Perotti, Garau, Bestard, Ortega, Ramis i Abad.

Els golejadors varen ser; Palmer 5 gols, minuts 1,3,9,12 i 48, Abad 4 gols, minuts 17,21,24,i 34, Perotti 3 gols, minuts 11,33 i 49, Ramirez 3 gols, minuts 6,31 i 44, Mari 3 gols, minuts 4,16,i 37, Roibal 2 gols, minuts 25 i 38, Ortega 2 gols, minuts 35 i 42, Ramis minut 35 i Bestard minut 38.

Amb aquest resultat l’Sporting continua líder del seu grup.

Els Benjamins “C”, varen perdre dins Son Caulelles contra l’Andratx “B”, equip que com el nostre , encara no havia perdut cap partir, el resultat fou d’1-4.

I aquest són els jugadors del nostre equip; Varela, Selles, Piza, Guasp, H.Chacon, Bujosa, Bosch, Alzamora, A. Chacon, Rodriguez, Lin i Comamala.

El gol de l’honor de l’Sporting fou marcat per H. Chacon minut 45.

Els Benjamins “D”, que jugen al mateix grup que el “B” foren derrotats per 4-0 en la seva visita al urbanitzacions “A”, equip que no ha perdut cap partit.

Els jugadors que jugaren el partit varen esser; Maqssot, Joan, Creus, Martinez, Mateu, Aguilar Jaunarena, Coll, Fiol, Pocovi, Sirera i Sureda.

Resultats i Classificació Benjamins “A” grup “G”.

Resultats i Classificació Benjamins “B” i “D” grup “G”.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup “F”.