Feb 172014
 

Aquest cap de setmana, passat, tres benjamins han jugat derbi, contra equips del nostre municipi, i els han guanyat tot tres.

Els Benjamins “A”, es varen imposar, dins Son Caulelles, al Pla de na Tesa At., per 9-1, els jugadors de l’Sporting varen ser; Garcias, Llado, Villafuerte, Adelantado, Oncala, Alzamora, Franco, Coleto, Fernandez i Serra.

Els nous gols de l’Ssporting, els varen marcar; Llado (5), Franco, Coleto, Villafuerte i Serra.

Els Benjamins, varen jugar dins Can Gaspar, contra el Pla de na Tesa At. “B”, i també varen guanyar per 0-6, amb aquest resultat és col·locat només a quatre punts del líder S’Arenal “A”.

Varen jugar per l’Sporting: Sanchez, Bestard, Mari, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Abad, Cañellas i Ortega.

Marcaren per l’Sporting; Abad (3), Rami (2) i Ramirez.

Els Benjamins “D”, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Penya Esportiva S’Arenal, per 0-3, equip que ocupa la tercera plaça de la classificació.

Els jugadors de l’Sporting foren; Fiol, Ballester, Creus, Martinez, Mateu, Aguilar, Jaunarena, Sureda, Pocovi, Joan, Sirera i Ortiz.

Els Benjamins “C”, també jugaven un derbi, contra el Recreatiu Marratxí, dins Sa Nova Cabana, el resultat fou de 0-8 a favor del nostre equip.

Els jugadors, que varen participar en el partit, varen ser; Varela, Barcelo, Piza, Rodriguez, Guasp, H. Chacon, Bujosa, Alzamora, A. Chacon, Selles i Bosch.

Varen marcar els vuit gols; A.Chacon (2), Guasp

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classifiació Benjamins “B” i “D”, grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.