Abr 152013
 

Jugada dels Benjamins "C" contra l'At. Peguera

Dels quatre equips de Benjamins del nostre club, el “A”, el “B” i el “C”, varen resoldre el seus respectius partits en victòria, mentre que el “D” va perdre dins Son Caulelles contra el Pla de na Tesa.

Els Benjamins “A”, continuen guanyant partit rere partit, i ja duen vint-i-una victòria de vint-i-un partits, aquest darrer cap de setmana es va imposar al Recreatiu Arenal “B”, per un rotund 0-13 dins S’Arenal i continuen líders del seu grup.

Els vuit jugadors que varen començar el partit vare ser; Martin, Orfila, Lopez, Uribe, Wade, Vrba, Mari i Crespi, al llarg dels altres quarts també varen jugar Pomar, Pascual, Bonnin i Martin.

Els tretze gols de l’Sporting els varen marcar, Wade (3), Vrba, Lopez, Crespi (4), Marti, Bonnin, Uribe, i Mari.

Els Benjamins “B”,. varen guanyar dins el camp del Pla de na Tesa, per 3-4, el vuit inicial va ser, Sanchez, Martorell, Jimenez, Oliver, Alzamora, Muñoz, Pau Alzamora i Selles, a la banqueta per anar entrant al llarg del partit hi havia, Comamala, Martinez, Barcelo i Rodriguez.

Els gols del Sporting, foren marcats per Toni Alzamora tots quatre.

Els Benjamins “C”, també varen guanyar dins Son Caulelles al At. Peguera per 5-1. l’alineació inicial del nostre equip fou; Oncala, Juan, Llado, Villafuerta, Adelantado i Coleto. durant el partit varen també sortiren, Chacon, Guasp, Garcias i Fernandez.

Els quatre gols del Sporting els varen marcar Ruiz en propia porta, Coleto (2), Llado i Garcias

Els Benjamins “D”, varen perdre dins Son Caulelles per 1-6 contra el Pla de na Tesa, segon classificat del grup, per 1-6, el nostre equip va presentar d’inici; Garau, Bestard, Mari, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal i Abad, al llarg del partit i en les substitucions que marca el reglament vare sortir, Sanchez, Cañellas i Palmer.

El gol del Sporting, el va aconseguir n’Abad.

Resultats i Classificació Benjamins “A” i “D”.

Resultats i Classificació Benjamins “B”.

Resultats i Classificació Benjamins “C”.