Feb 212016
 
El segon gol del Llosetentes

El segon gol del Llosetentes

 

El partit entre els Benjamins D, i el Llosetense, podrien dir que es va decidir en tres minuts, el temps que va tardar l’equip de Lloseta en aconseguir dos gols, que el nostre equip no va poder remuntar, essent el resultat final de 2-7.

Els dos equips estaven separats per un punt, i una victòria dels nostres Benjamins, haurien pujat fins a la cinquena plaça, però no va poder ser pels tres fatídics minuts del començament del partit, el primer gol de l’equip visitant, el varen aconseguir amb la primera jugada, els nostres ni tocaren baló, treta de centre i despistament total dels nostres defenses i primer gol, el segon gol dos minuts més tard. I el tercer al minut set, per tant el patit estava pràcticament sentenciat.

El nostre equip va reduir les diferències i al minut 11 col·locava l’1-3 al marcador, reacció de l’equip visitant i al minut 19 ja havien aconseguit dos gols més, acabant la primera part amb el resultat d’1-5.

La segona no va tenir història, el Llosetense va marcar dos gols més, mentre els nostres en marcaven, quedant el resultat final de 2-7.

L’equip de Lloseta, va jugar tot el partit amb els mateixos jugadors, ja que no va dur suplents.

FITXA DEL PARTIT.

BENJAMINS D; Puigarnau, Mesquida, Sanchez-Guerrero, Terrones, R.Sanchez, Mas, Soberanas i Ceron.

SUPLENTS; B.Sanchez.

LLOSETENSE; Fontanet, Arreza, Gambin, Pavon, Marquez, Baigorria, Muñoz i Garrido.

GOLS; 0-1 Marquez, minut 1, 0-2 Pavon minut 3, 0-3 Muñoz minut 7, 1-3 Mas minut 11, 1-4 Garrido minut 14, 1-5  Pavon minut 19, 1-6 Muñoz minut 26,, 2-6 Mesquida minut 36, 2-7 Arreza minut 37.

ÀRBITRA; Antonia Martin Martinez.

Resultats i classificació Benjamins primera any grup A.