Oct 242013
 

Els Benjamins “B” jugaran divendres dins el camp del’Espanya de Llucmajor, mentre que el “A” i el “D” jugaran dissabte dins Son Caulelles, i el “C” el farà a fora dins el camp At. Platges de Calvià.

Els Benjamins “B” seran els primers que jugaran aquest cap de setmana, visitaren l’Espanya de Llucmajor, que la darrera jornada va perdre contra l’Arenal per 3*-1, l’equip que dirigeix Juan Gazquez, intentarà aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva i continuar al capdavant de la classificació, el partit començarà a les set de l’horabaixa..

Els Benjamins “A” que entrena Miquel Ramis, reben l’Andratx “A”, a partir de les nou del matí de dissabte dins Son Caulelles, l’equip visitant ha perdut els dos darrers partits, mentre que el nostre, malgrat que a la classificació figuri amb un partit perdut, encara continua imbatut, ja que aquest partit el va empatar.

Els Benjamins “C” dirigits per Marc Llinas, estan fent un bon inici de temporada, ja que es troben a la quarta posició, i dissabte a partir de les 10,30 visiten el At. Platges de Calvià “A”, equip que encara no ha puntuat.

Els Benjamins “D” jugan també dissabte dins Son Caulles a partir de les deu del matí, i l’equip que prepara Juan Cruz, rebrà el Joventut Corb Mari de Llucmajor, igual que el nostre encara no ha aconseguit cap punt.